HTML

Karcolat Metal Magazin

Metal és rock webzine minden földi jóval.

Koncertfotók

Címkék

Címkefelhő

2009.02.10. 08:43 sonny

[NAPIMETÁL] #4

Ma még lesznek "normális" hírek is, a nap hátralevő részében, rapszodikus időpontokban publikálva.

  • A 2007-ben egyetlen koncertre összeálló Great White komolyan gondolja az újjáalakulást, már készül a második újkori nagylemezük Rising címmel. Megjelenési időpont még nincs.
  • God Forbidék jóvoltából az egész Earthsblood lemezt hallhatod itt.
  • Bár kevesen hittek benne, de mégis elérte a platina státuszt az USA-ban a Guns N' Roses csodával határos módon megjelenő Chinese Democracy-je. Írtunk róla véleményt is.
  • Egy kicsit nem figyelünk oda, és máris megjelenik egy új Debauchery lemez. A lassan manowari komolyságú banda hatodik csapása a Rockets & War címet kapta, megjelenése áprilisban várható, de addig is egy dalt meghallgathatsz itt.
  • Tavasszal Ausztráliában és Új-Zélandon, szeptemberben pedig ismét az USA-ban turnézik a brazil Krisiun. Ezt követően fognak csak nekiállni a 2008-as Southern Storm folytatásának.
  • A Glen Benton Deicide-főnök másik zenekara, a Vital Remains viszont Európába látogat rövidesen, 30 helyen fognak fellépni headlinerként április-május folyamán. Velük tart majd a Hour of Penance és a Dawn of Azazel is. A pontos dátumok és helyszínek egyelőre ismeretlenek.

Szólj hozzá!

Címkék: hírek guns n roses debauchery sonny krisiun great white napimetál god forbid vital remains


A bejegyzés trackback címe:

https://karcolat.blog.hu/api/trackback/id/tr24934053

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása