HTML

Karcolat Metal Magazin

Metal és rock webzine minden földi jóval.

Koncertfotók

Címkék

Címkefelhő

2008.07.19. 09:27 sonny

Slipknot - maszkok, vér, hányás, stb.

Új maszkokkal és új lemezzel tér vissza a Slipknot. Az All Hope Is Gone-t augusztus 26-án jelenteti meg a Roadrunner Records. A Psychosocial című dal klippje a bejegyzés alján megnézhető (vagy itt). Most pedig bulvárhíreink következnek:
Az új maszkoknak természetesen sokkal undorítóbbnak és meghökkentőbbnek kell lenniük, különben értelmét vesztené az egész zenekar arculata. Corey Taylor az elvárásnak megfelelően rászáradt emberi húsra emlékeztető szörnypofát ragasztott magára, Shawn "Clown" Crahan pedig szado-mazo buzinak öltözött be, jó sok cipzárral és bőrrel, kb. úgy mint a Ponyvaregény című film ominózus jelenetében látható. Joey Jordison dobos szerencsére megőrízte a józan eszét, de azért ő is hozzápakolt maszkjához egy fekete tüskékből álló koronát. Ezzel még nincs vége: külön kihangsúlyozták, hogy az új farsangi öltözetet nem tisztítják ők, de nem ám! Beleizzadnak, belevéreznek és belehánynak a koncerteken, majd gondosan úgy hagyják őket az egész turnén keresztül. Gondolom úgy jobban megy a zenélés. Nesztek, klipp:

7 komment

Címkék: hírek sonny


A bejegyzés trackback címe:

https://karcolat.blog.hu/api/trackback/id/tr76575394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MICK 2008.08.23. 15:12:33

nemt'om miér' kellett lefikázni a SlipKnoT-ot...:S nekem bejön amit csinálnak, igaz,már' egy kicsit hígabb az anyag amit hoztak (hopsz,elszóltam magam,ha már meg is van) de még fogyasztható. persze ez már nem egy Iowa minőség,de ha a helyén tudjuk értékelni,egy nagyonis frankó, időtálló lemezről beszélhetünk. A maszkok... hát sztem is érdekesre sikeredtek, de nekem a Corey fle maszk például tetszik, ötletes. és a durvaságról még annyit,hogy pont azért van bennem kétes érzés az új arculattal szemben,mert nem durvábbak lettek,inkább mintha kicsit vissza vettek volna a belezős dolgaikból. ...szerintem.

karcolat csabi 2008.08.23. 19:48:39

A minőség nem a slipknotban mérhető, mellesleg a bejegyzés egy magánvélemény. Ez a zenekar sosem volt durva, csak jó marketingfogás durvának tűnni a tizenévesek előtt.

sonny · http://karcolat.blog.hu 2008.08.23. 20:16:50

Kicsit bulváros lett a hír, annyi igaz. Nekem nem jön be a Slipknot, sajnos nem fedeztem fel a benne rejlő értékeket.

MICK 2008.08.24. 13:33:02

A durva kinézet + Tini csalogatás dolgot sztem nem hoztad volna fel,ha egy kicsit is jártas lennél a SlipKnoT történetében. érdemes volna utána járnod, hogy milyen alapon,milyen elvekkel indultak,és hogy még ma is mit csinálnak. Továbbá hogy milyen körülmények, gondolatok között kezdtek el zenélni anno. én ezen dolgok fényében mondtam,amit mondtam.

karcolat csabi 2008.08.25. 10:25:41

A helyzet az, hogy a slipknotod egy médiasztár, és emellett botrányzenekar a szülők körében, a tinik pedig bálványozzák. Ezek pedig a tények, kedves pankrakendroll. Ha az elveikről beszélsz, csak akkor van igazad, ha eredetileg is médiasztárok akartak lenni, és nyálas dalokat írni. Ami még a hitelességet illeti, indulásukkor úgy volt, sosem fedik fel a maszkjaikat. Most akkor mi is a helyzet a hitelességgel?

MICK 2008.08.25. 13:32:56

a maszkok felfedéséről annyit,h ilyen sosem volt. az volt a lényeg,hogy mint SlipKnoT tagok nem jelennek meg maszk nélkül. de ugye mikor az egész maszkos dolog bejött náluk Shawn "Clown" Crahan jóvoltából,akkor Corey még a bandában sem volt,ugyanis ő még a Stone Sourban tevékenykedett,és teszi ezt a mai napig,gondolom tudod. dehát Corey később lett "maszkos" így nem lehetséges,h CSAK maszkban jelenhessen meg. de a SlipKnoT keretein belül csak maszkban játszik. másfelől teljesen igazad van, a SlipKnot mára már média jelenség IS. de az alap dolgokat,amit szerintem a kezdeti időkben a Joey féle maszk fejezett ki a legjobban (Kabuki, egyszínű,sima fehér álarc,ami nem fejezett ki semmit,nem adott választ semmire,nem közölt semmilyen információt) a banda hozzáállását. a "Botrányzenekar" kifejezésben is nagyrészt igazad van, de ezt is az idő hozta magával. a MFKR idején még nem volt botrány-zenekar. később lettek azzá,ahogy egyre nagyobb figyelmet kaptak,és ezáltal egyre több ellenlábast is szereztek maguknak. ugye mondanom sem kell kik voltak ezek: akik azt kezdték terjeszteni,hogy sátánisták,és rossz emberek,és ők a világ megrontói. a SlipKnoT erre reagált,mégpedig a "The Heretic Anthem" c. dal megírásával,illetve a direkt "ha ti ilyenek vagytok,kiközösítetek minket, kígyót-békát kiabáltok ránk, mi nem akarunk közétek tartozni,és igen,direkt ráutazunk ezekre a 'sátánista' dolgokra' húzásokkal. én teljesen megértem ezt a hozzáállást. pl. ha egy gyereknek azt mondod,h így meg így viselkedsz,és ez milyen rossz,és közben csak te látod őt rossznak,ő viszont tudja,h mit miért tesz, akkor ezel csak megerősíted a hitében,h igenis jó ahogy él,amit csinál, és rájön milyen konzervatív,kétszínű világban élünk. és ez ellen, lássuk be, a Shock-Metal az egyik legjobb fellépés. mert aki odafigyel a szövegekre, tudja miről van szó, az nem csak a "666"-ig lát el,hanem a dolgok miért-jét is felfedezheti a szövegekben,kiálásban... szerintem.

Joey Lawrence 2009.05.22. 09:27:28

Hozzátenném, hogy a zenekar kiadója a Roadrunner Records. Erről a kiadóról nagyon-nagyon fontos tudni, hogy még a Dream Theatert is képesek voltak egy album erejéig kurvasorba tiporni, és amúgy is van egy rossz szokásuk, hogy a hozzájuk szerződötteket bármilyen egyediek, jók, individuálisak, stb, mégiscsak egy eladhatóbb stílusra csiszolnak. Én soha nem szerettem a SlipKnoT-ot, valahol én is média felkapott kis kabalájának tartom. + a nu metal zene se a stílusom. :)
süti beállítások módosítása