HTML

Karcolat Metal Magazin

Metal és rock webzine minden földi jóval.

Koncertfotók

Címkék

Címkefelhő

2006.09.01. 05:00 sonny

[TÖRTÉNET]

2006. szeptemberében Sonny és Csabi közös elhatározás alapján indították el az eleinte névtelen, majd a Karcolat nevet kapó metalzenével foglalkozó webzine-t. Három hónapnyi előkészítés, cikkírás, interjúzás, honlapkészítési gyötrelmek után indult el az oldal, akkor még ingyenes szolgáltatónál, az atw szerverén. A kezdeti botladozások ellenére jórészt pozitív visszajelzéseket és segítő kezeket kaptunk az olvasóktól és a zenészektől, szervezőktől egyaránt.

A 2007-es év hosszú és sűrű volt számunkra zenei téren. Rengeteg kiváló koncerten sikerült részt vennünk, sok remek zenésszel hozott össze minket a sors, maradhattunk volna huzamosabb ideig azon a szinten, de rövidesen megmutatkoztak a profibb megjelenésű oldal iránti igények a csapaton belül. Időről időre segítő kezeket kaptunk a szerkesztésben, de sajnos állandó munkatársra nem sikerült szert tennünk. Az év vége felé elhatároztuk, hogy szolgáltatót váltunk.

2008. tavaszán elkezdtük a költözködést, az összes használható régi írás új szerverre került, áttekinthető és visszakereshető keretek közé illesztettük a tartalmat, hogy ez és a megbízható frissítési rendszer által egy stabil és növekvő olvasótábort alakítsunk ki. Ennek eredményeként 2008. június 9-től egy vadiúj Karcolatot böngészhetnek a hazai metálfejek.

2008. szeptember 27-én csatlakozott csapatunkhoz Hekele Attila, aki -Atti- néven publikálja írásait.

2009. március 13-án ismét bővült a szerkesztőség Lakasz Balázzsal, ő a Moonshield álnevet viseli.

Köszönet illeti mindazokat, akik kitartottak mellettünk és segítettek minket az elmúlt években!

1 komment

Címkék: gépház


A bejegyzés trackback címe:

https://karcolat.blog.hu/api/trackback/id/tr63491433

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hekele Attila 2008.06.18. 11:10:28

Körülnéztem az oldalon, és azt kell mondjam, nagyon szép munka. Azt hiszem a jövőben többször rálesek a Karcolatra. Sok sikert a továbbiakhoz!
süti beállítások módosítása