HTML

Karcolat Metal Magazin

Metal és rock webzine minden földi jóval.

Koncertfotók

Címkék

Címkefelhő

2009.03.18. 16:21 sonny

Tavaszi turnén a Gyöngyvér

„Minden álmom, s tündérem szabad már…”

Első alkalommal indult vidéki koncertkörútra a Gyöngyvér zenekar – a harmadik lemezt megelőző túrán a Dharma és az Alhana vendégeskedik.

A Gyöngyvér négyéves fennállása óta először döntött úgy: egy megtervezett kiruccanást tesz hazánk vidéki nagyvárosaiban.

- Sok tervünk van, a következő albummal mindenképpen szeretnénk körbejárni a vidéki városokat, előtte azonban úgy gondoltuk, néhány állomás most tavasszal is beleférne. Hivatalosan a Gothica Farsaggal indult a „Minden álmom, s tündérem szabad már…” címre keresztelt turné, de túl vagyunk már a pécsi és a bajai koncerten is. A visszajelzések egyelőre nagyon jók, mi pedig nagyon élvezzük, hogy új helyeken, régi és remélhetőleg jövendőbeli Gyöngyvér rajongók előtt játszhatunk. – meséli a zenekar énekese, Dózsa Erik.

A turnén a Gyöngyvér hivatalos előzenekara a – párhuzamosan a ManGod. Inc-el is koncertező – Dharma. A csapatnak Gyöngyvérrel közös kiadónál, a Nail Records-nál most jelent meg első nagylemeze, a Heavenly Hell.

A koncerteken a közönség bemelegítésért az Alhana felel – a fantasy metal hazai képviselői idén hetedik alkalommal esedékes táborukat népszerűsítik a fellépések során.

A Gyöngyvér a héten egy kis kitérőt tesz, március 19-én, a NEGATIVE előzenekaraként látható Budapesten, a Diesel Clubban.

További koncertdátumok: www.gyongyver.hu

Szólj hozzá!

Címkék: hírek gyöngyvér sonny


A bejegyzés trackback címe:

https://karcolat.blog.hu/api/trackback/id/tr961010019

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása