HTML

Karcolat Metal Magazin

Metal és rock webzine minden földi jóval.

Koncertfotók

Címkék

Címkefelhő

2009.02.04. 17:20 sonny

[DEMO] Doghitters: Strike

Doghitters: Strike (2008)

A Kutyaütők 2007 végén alakult egykori Septic/Septic Pain, valamint Flammable tagokból, és pár hónap elteltével, 2008. februárjában már rögzítették is a Strike című promóciós demó három dalát a Wackor Miki-féle Puzzle-Pseudo Stúdióban.

Saját bevallásuk szerint a hardcore és a metal határvonalait keresztezi zenéjük, ebben nincs is semmi hiba. Felsejlik némi korai CDT és Pro-Pain, sejthető hogyha ilyen bandákhoz hasonlítjuk őket, akkor nem rossz, amit művelnek.
Az intróban hallható utcai harcok zaja után kezdődik a Private Wrong, tuti koncertnóta, fogós, könnyen magával ragad. Ha Kutya ugyanígy tudja produkálni élőben is az ordibálást, akkor bizony érdemes lesz Doghitters-koncert után nézni. A dalszöveg egyébként elég társadalomkritikus, érdemes olvasgatni.
A Temporaly Chance közétempós, kiváló refrénű nóta, szintén színpadra termett. A Life With Aims is az, hangulatos szólózgatással és egy kellemes kis zúzdával fűszerezve, egész jól szólna, hogyha több pénzből tudták volna felvenni a demót.

A hangzás nem nagylemezes színvonalú, a dobok elég monotonra, szárazra sikerültek, és a gitárra is ráférne némi erősítés, hogy vastagabban dörrenjen meg. A vékonytokos promo borítóján a banda néz zordonan a fényképezőbe, míg belül elolvashatóak a szövegek is, ajánlom őket mindenki figyelmébe.
Kezdésnek remek a Strike, tudva azt, hogy pár hónap alatt állt össze, elnyerték a bizalmamat. Szerencsére a srácok elég sokat koncerteznek, ahol ilyen nótákkal feltehetően hatalmas zúzdát tudnak rendezni. Remélem rövidesen felfigyelnek rájuk, és megjelenhet a debütáló nagylemezük, mert a dalaik alapján érdemesek lennének rá. Akinek bejön a régisulis, hagyományosabb hardcore-hozzáállás, az nézzen körül, érdeklődjön az alábbi címeken:

Kontakt:
www.doghitters.com
www.myspace.com/doghitters
doghitters@freemail.hu

Szólj hozzá!

Címkék: demó sonny doghitters


A bejegyzés trackback címe:

https://karcolat.blog.hu/api/trackback/id/tr38922646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása