HTML

Karcolat Metal Magazin

Metal és rock webzine minden földi jóval.

Koncertfotók

Címkék

Címkefelhő

2008.10.14. 07:35 sonny

AC/DC - Budapesten játszanak!!!

Hihetetlen, de igaz! Sajnos plakát még nincs.

A világ egyik legnagyobb rock legendája újra beindította a motort: az AC/DC 2009-ben ismét színpadra áll, hogy elkápráztassa a világot!

A zenekar Black Ice World Tour keretében végre Budapestre is ellátogat.

1991-ben már jártak Budapesten, az akkori Monsters Of Rock turné keretében, de most első önálló koncertjüket adják majd 2009. március 23-án a Budapest Sportarénában.

A jegyek kapcsán egy újdonságot mindenképpen meg kell említenünk: a színpadhoz legközelebbi állójegyeket a leggyorsabb vásárlók tudják megvenni, így érdemes mihamarabb a jegyet beszerezni, hiszen most már nem a koncert napján reggeltől sorban állók juthatnak be a zenekarhoz legközelebbi helyekre, hanem a leggyorsabb jegyvásárlók, kényelmesen, sorban állás nélkül, akár az interneten keresztül intézve a vásárlást.

Jegyek október 15-től kaphatóak a Ticketpro országos hálózatában és az interneten.

Kritikánk az AC/DC Black Ice című lemezéről itt található.

Szólj hozzá!

Címkék: hírek ac/dc sonny


A bejegyzés trackback címe:

https://karcolat.blog.hu/api/trackback/id/tr46712798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása