HTML

Karcolat Metal Magazin

Metal és rock webzine minden földi jóval.

Koncertfotók

Címkék

Címkefelhő

2008.10.13. 12:01 sonny

Metal Church - Ronny szólóban

Az idén új lemezzel jelentkező Metal Church énekese, Ronny Munroe nemrég felpakolt néhány új dalt myspace-oldalára. A szerzemények Ronny következő szólólemezén fognak szerepelni, amit Rick Van Zandt gitárossal (szintén Metal Church-tag) közösen írnak a napokban. Az énekes indoklása szerint muszáj elfoglalnia magát valamivel, amíg a banda két másik tagja, Kurdt Vanderhoof és Jeff Plate az Amerikában übersikeres Trans-Siberian Orchestra ügyeivel bajlódik
A felvételek a San Franciscóban található Head Change stúdióban folynak. Ronny legközelebb november 2-án lép fel szólózenekarával a World Bowl Of Rock nevű rendezvényen, Seattle-ben. A régi és új Metal Church-nóták mellett elhangzanak majd a készülő szólólemez dalai is természetesen. Az első kétszáz rajongó ráadásul kap egy ingyen példányt az Internal Quest EP-ből.

Szólj hozzá!

Címkék: hírek sonny metal church


A bejegyzés trackback címe:

https://karcolat.blog.hu/api/trackback/id/tr55711186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása