HTML

Karcolat Metal Magazin

Metal és rock webzine minden földi jóval.

Koncertfotók

Címkék

Címkefelhő

2008.08.11. 09:26 sonny

Metal Church - lehet fülelni

Lassan harminc éve, hogy a Seattle városából származó Metal Church megalakult. A nyolcvanas évek második felében érték el legnagyobb sikereiket, majd pont a szülővárosukból induló grunge térhódításától kissé lassítottak, hogy a 2000-es évek elején újult erővel vessék magukat a lemezkészítés és turnézás örök körforgásába. Így ez év szeptember 26-án már a kilencedik teljes albumot dobhatják piacra This Present Wasteland címmel. A 13 új dalt tartalmazó anyag borítóját érdekes módon egy rajongó készítette, a számlistával együtt megtekinthetitek alant:

01. Killing Space
02. War Never Won
03. Meet Your Maker
04. Crawling To Extinction
05. Mass Hysteria
06. Breath Again
07. Deeds Of A Dead Soul
08. The Prophet And The Madman
09. Beneath The Silence
10. Tales Of A Stalker
11. King Of Lies
12. In The Company Of Sorrow
13. The Perfect Crime

A Metal Church myspace-oldalán bele is hallgathatsz néhány új dalba, amik érdekessége, hogy az eddigi gitáros Jay Reynolds helyett Rick Van Zandt játéka fűszerezi őket.

Szólj hozzá!

Címkék: hírek sonny metal church


A bejegyzés trackback címe:

https://karcolat.blog.hu/api/trackback/id/tr18610283

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása