HTML

Karcolat Metal Magazin

Metal és rock webzine minden földi jóval.

Koncertfotók

Címkék

Címkefelhő

2008.09.23. 12:21 sonny

Sunday Fury - másodszor is odacsapnak

A Sunday Fury második lemezének felvétele 2007 novemberében kezdődött és még most is tart, a befejezés szeptember végére, a masterelés fázisa pedig novemberre várható. A lemezen vendégszerepel egy nótában Vörös Attila (Morpheus), aki kurblizik és termolózik, ahogyan csak ő tud, Makó Dávid (Stereochrist) pedig bluest énekel és harmonikázik. Az említett két nóta munkacíme: Pride Of Mankind és Fool Me.
A lemez egyébként nagyon sokszínűnek ígérkezik, így pl. egy szimfonikus intro után egy teljesen más stílusú nóta következik majd, s némi közjáték is helyet kap majd a lemezen, így - a zenekar elmondása szerint - igen széles hangulati ív vonul majd végig a második lemez dalain.
A dobokat természetesen most is a Denevér stúdióban rögzítették, a többi felvétel pedig ismét otthon zajlott. A masterelés helyszíne még nyitott kérdés, a zenekar keresi a számára legmegfelelőbb megoldást.

http://www.myspace.com/sundayfury

Szólj hozzá!

Címkék: hírek sonny sunday fury


A bejegyzés trackback címe:

https://karcolat.blog.hu/api/trackback/id/tr63677399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása