HTML

Karcolat Metal Magazin

Metal és rock webzine minden földi jóval.

Koncertfotók

Címkék

Címkefelhő

2008.08.23. 13:38 karcolat csabi

A PERON meg a Vega

 

A 2008-as év sem múlik el tehetséggondozás nélkül a Peron Music Alapítványnál. Idén immár 13. alkalommal kerül megrendezésre a Peron Országos Tehetségkutató Fesztivál. Szeptember 20-án a több mint 40, az ország minden szegletéből jelentkező zenekar közül kiválasztott 20 lép színpadra  a nyáron megújult tatabányai Roxxy Music Caféban, hogy bebizonyítsa, van a könnyűzenének jövője. Az ifjú zenészek szerzeményeit olyan szakmai tekintélyek fogják zsűrizni, mint Maróthy Zoltán, a Kiss Forever Band gitárosa, vagy Kowalsky, a Kowalsky meg a Vega frontembere. A zsűri tagja lesz továbbá Binges Zsolt, aki többek között a Tokaj-Hegyalja Fesztivál szervezője, megyénkből Racs Attila, zenész, a Tatabányai Zenészegylet elnöke, és Fikner József, zenész. A tehetségkutató reggel 9 órától nyitja meg kapuit a közönség elött, és az eredményhirdetésig a belépés ingyenes.

A fesztivál gálaestjén 20 órától a tavalyi győztes, pécsi The Crybabes lép színpadra, 21 órától pedig  a nemrégiben megjelent új nagylemezzel turnézó Kowalsky meg a Vega szórakozatja majd a közönséget.  A „Zsiványok” Szemenszedett igazság című új, nagylemezük dalait is bemutató koncertjére jegyek  - elővételben korlátozott számban - augusztus 25-től kaphatóak a helyszínen és a Tatabányai Közművelődésháza Peron irodájában.

További információk a lacko@agregator.hu e-mail címen!

A zsűriben többek között Kowalsky – képünkön középen

 

Fotó: kowalskymegavega.hu

Loderer László

Szólj hozzá!

Címkék: hírek csabi


A bejegyzés trackback címe:

https://karcolat.blog.hu/api/trackback/id/tr73629123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása