HTML

Karcolat Metal Magazin

Metal és rock webzine minden földi jóval.

Koncertfotók

Címkék

Címkefelhő

2008.05.07. 12:00 sonny

Jön a Finntroll...

...mégpedig a 2006-os évhez hasonlóan a pécsi Rockmaraton fesztiválon teszik tiszteletüket. A legutóbbi alkalommal eget-földet rengető bulit adtak a legtöbb vélemény szerint, a Vreth nevezetű új frontemberük is remekelt, a buli után pedig fáradhatatlanul haverkodtak, fotózkodtak a rajongókkal. A rendezvény honlapján az alábbi szöveg olvasható:

"A 2008-as Rockmaraton Fesztivál bejelenti az idei utolsó nemzetközi fellépőjét, a Finntroll zenekart, honnan máshonnan mint Finnországból. Utoljára 2006-ban jártak Magyarországon, na és hol? Igen, a Rockmaraton Fesztivál 2006-os kiadásán. :-) Az arról az évről készült kisfilm végén ki is jelentik hogy "A legjobb magyar fesztivál!". Köszönjük! :-) Ők pedig az egyik úttörői és talán máig a legsikeresebb képviselői az utóbbi években egyre népszerűbb folk-metal stílusnak. Itt van hát az ideje hogy visszatérjenek hozzánk és megismételjék az óriási sikert, és talán ismét együtt buliznak - mint legutóbb - a rajongókkal pár napot. Tavaly megjelent új lemezüket a HammerWorld kiadó terjeszti idehaza, címe: "Ur Jordens Djup".Velük vált teljessé a 2008-as Rockmaraton Fesztivál programja, azt hiszem ennél finomabb habot senki nem kívánhatott arra a bizonyos tortára vagy sörre, "nem de bár?" :-) MERT KELL EGY MAGYAR ROCKFESZTIVÁL!!!"

Szólj hozzá!

Címkék: hírek finntroll sonny


A bejegyzés trackback címe:

https://karcolat.blog.hu/api/trackback/id/tr41486371

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása