HTML

Karcolat Metal Magazin

Metal és rock webzine minden földi jóval.

Koncertfotók

Címkék

Címkefelhő

2009.02.04. 13:45 sonny

Újra lesz Spinal Tap

Ugye mindenki ismeri a legendás This Is Spinal Tap című áldokumentumfilmet, amiben egy minden heavy metal klisét megtestesítő fiktív banda turnéját és őrültségeit kísérheti végig az angolul tudó néző? Ez az 1984-es alkotás azóta kultikus státuszt ért el a Nagy Óceánon túl, a három színész Michael McKean, Harry Shearer és Christopher Guest valószínűleg élete végéig hallgathatja a rockerek örömódáit a filmről. Annakidején elég komolyan vették a zenélést, hiszen két lemezt is kiadtak Spinal Tap néven, valamint időnként koncertezésre is futotta, legutóbb például a 2007-es Live Earth vendégei voltak.
Úgy tűnik most ismét előtérben kerülnek, ugyanis Harry Shearer szerint van két kiadatlan daluk, amit szeretnének a nyilvánosság elé tárni, szóval rövidesen érkezik majd a Warmer Than Hell és a Gimme Some More Money.

Szólj hozzá!

Címkék: hírek sonny spinal tap


A bejegyzés trackback címe:

https://karcolat.blog.hu/api/trackback/id/tr26922270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása