HTML

Karcolat Metal Magazin

Metal és rock webzine minden földi jóval.

Koncertfotók

Címkék

Címkefelhő

2008.12.15. 18:30 sonny

Dolgozik a Megadeth

A hírek szerint a dalszerzés utolsó fázisába érkezett a Megadeth, így lassan minden készen áll arra, hogy a csapat rögzítse a 2007-es United Abominations utódját. A pletykák már augusztusban megkezdődtek, ám konkrétumok, hivatalos megerősítés igazából csak mostanság érkezett.

Az Andy Sneap csodaproducer által megtámogatott, egyelőre névtelen lesz az első, amit Chris Broderick gitárossal, aki Glen Drover helyére érkezett az idén. Az új fiú a következőket írta a csapat fórumába: "Nagyon izgatott vagyok attól, amit összehoztunk a Vic's Garage-ban [ez az új Megadeth-stúdió neve]. Elég agresszív a cucc és van benne néhány érdekes fordulat."

Úgy néz ki, a Megadeth a Priest Feast elnevezésű Európa-turnén kezdi a 2009-es évet, a headliner Judas Priest mellett a Testament társaságában. Hozzánk természetesen nem jönnek...

Szólj hozzá!

Címkék: hírek megadeth sonny


A bejegyzés trackback címe:

https://karcolat.blog.hu/api/trackback/id/tr46824634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása