HTML

Karcolat Metal Magazin

Metal és rock webzine minden földi jóval.

Koncertfotók

Címkék

Címkefelhő

2008.08.03. 18:37 sonny

Megadeth - lemez akár jövőre?

Sejtésekre okot adó üzenet látott napvilágot a Megadeth hivatalos honlapján: a webmester személyesen Dave Mustaine üzenetét tolmácsolta, aki telefonon említette neki, hogy a zenekar új, saját stúdiója közel teljesen kész állapotban van. A banda így készen áll arra, hogy akár ősszel birtokba vehesse az új főhadiszállást, és megkezdje a 2007-es United Abominations lemez utódjának világra szabadítását. Ha ez így lesz, akkor akár jövő év közepén a kezünkben tarthatjuk Mustaine mester és tanítványainak alkotását.
További hírek szerint a munkálatokról a Metallica új lemezének előkészületeihez hasonlóan videófelvétel fog készülni, amin keresztül a rajongók nyomon követhetik a rögzítési folyamatot.

Szólj hozzá!

Címkék: hírek sonny


A bejegyzés trackback címe:

https://karcolat.blog.hu/api/trackback/id/tr57598704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása