HTML

Karcolat Metal Magazin

Metal és rock webzine minden földi jóval.

Koncertfotók

Címkék

Címkefelhő

2008.10.01. 13:51 sonny

Kreator - a káosz hordái előretörnek

Január 19-én jelenik meg a germán ősthrasher Kreator soron következő lemeze, a Hordes of Chaos. Az SPV kiadó három különféle verziót is piacra dob: az alapváltozat csak a tíz új dalt tartalmazza, a delux-verzióhoz jár egy DVD is, ami egy berlini rendező által készített atmoszférikus kisfilmet fog tartalmazni, végül lesz egy ultra-deluxe kiadás is, amiben a bővített CD és DVD mellé egy Kreator-póló és egy fotóalbum is társul majd. A lemezen szereplő dalok a következők lesznek:

01. Hordes Of Chaos (A Necrologue For The Elite)
02. Warcurse
03. Escalation
04. Amok Run
05. Destroy What Destroys You
06. Radical Resistance
07. Absolute Misanthropy
08. To The Afterborn
09. Corpses Of Liberty
10. Demon Prince

A felvételek a berlini Tritonus stúdióban készültek Moses Schneider producer irányításával. Érdekesség, hogy a Pleasure to Kill óta először dolgoztak ismét úgy, hogy a dalokat egyszerre, élőben rögzítették, nem pedig hangszerenként külön-külön játszották fel. A hanganyag keverését Colin Richardson (Slipknot, Cradle of Filth, stb.) végezte.

A négy zenész, Mille Petrozza, Jürgen "Ventor" Reil, Sami Yli-Sirniö és Christian "Speesy" Giesler január elején kéthónapos Európa-turnéra indul a Caliban és az Eluveitie társaságában.

Kedvcsinálónak íme egy trailer:

1 komment

Címkék: hírek sonny kreator


A bejegyzés trackback címe:

https://karcolat.blog.hu/api/trackback/id/tr24690658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hilja 2008.10.01. 19:00:49

Gratulálok az 500. bejegyzéshez! :)
süti beállítások módosítása