HTML

Karcolat Metal Magazin

Metal és rock webzine minden földi jóval.

Koncertfotók

Címkék

Címkefelhő

2008.08.06. 20:23 sonny

Gyöngyvér - lemezbemutató szeptemberben

Jó hírek érkeztek a zenekartól:

Világok Virága a Kárhozat kertjében…
Gyöngyvér lemezbemutató az Avalonban

A gót-metalt kedvelők egyik hazai favoritja, a Gyöngyvér zenekar, a budapesti Avalon Clubbal közösen nagy dobásra készül szeptemberben.

A gót-metál banda háza táján bőven volt történés az utóbbi időben, most azonban eddigi pályafutásuk legnagyobb dobására készülnek a fiúk. Az újjászületett ötös a nyári fesztiválokon – Hegyalja, EFOTT – már bizonyított, augusztus 15-én pedig a Szigeten is megmutatja, mit tud az új felállás.
A tervek szerint szeptember elején elkészül a Gyöngyvér legújabb videoklipje is, a koncerteken már most népszerűvé vált Megálmodtalak című dalhoz.
Ezzel szemben már most megtekinthető a zenekar weboldalán –
www.gyongyver.hu – a szeptember 27-re, tervezett Világok Virága Lemezbemutató Koncert első beharangozó kisfilmje, amelyben felcsendül Erik hangja is. A koncertről egyelőre a club és a zenekar egyaránt keveset árul el, megígérték azonban, hogy a következő videó már többet mutat majd…

Szólj hozzá!

Címkék: hírek sonny


A bejegyzés trackback címe:

https://karcolat.blog.hu/api/trackback/id/tr61604018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása