HTML

Karcolat Metal Magazin

Metal és rock webzine minden földi jóval.

Koncertfotók

Címkék

Címkefelhő

2009.03.01. 10:51 sonny

The Idoru - klip, készülő új anyag, lemezmegjelenési buli

Árpilis elején megjelenik a The Idoru harmadik, s egyben legfrissebb korongja. Az anyag címét egyelőre nem árulták el a srácok, de azt már tudjuk, hogy az április 4-én, a lemez megjelenése alkalmából megrendezésre kerülő koncerten lehet majd először beszerezni (Dürer Kert, Nagyterem). A bulin fellép még a Black-Out, az Esclin Syndo, a The Grenma és a Nova Prospect.
Az előző lemez (Monologue) When the Morning Comes című nótájához a napokban készült el a videóklip, amelyet már megtekinthettek a csapat myspace oldalán. Három új nóta pedig márciustól lesz meghallgatható, ugyanitt.
A megjelenést megelőzően és követően hazai miniturné esedékes, amelyet megszakítanak majd pár szlovák, valamint lengyel állomással is. Részletek hamarosan, addig is:

http://www.myspace.com/theidoruband
http://www.theidoru.com/

Szólj hozzá!

Címkék: hírek sonny the idoru


A bejegyzés trackback címe:

https://karcolat.blog.hu/api/trackback/id/tr50973006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása