HTML

Karcolat Metal Magazin

Metal és rock webzine minden földi jóval.

Koncertfotók

Címkék

Címkefelhő

2009.03.01. 10:42 sonny

Az Insane a Fonogram Magyar Zenei Díj nyertese

A hír igaz! Február 11-én picivel este 8 óra után átvehettük a legrangosabb magyar zenei díjat! Az Our Island - Our Empire című nagylemezünk lett a 2008-as év legjobb „hazai rock vagy metal albuma” kategória győztese! Köszönjük mindenkinek!
Itt megnézhető a díjátadó, mi kb. 10 percnél kezdődünk:
Ezenkívül még fontos hír, hogy február eleje óta zajlik a hazai lemezbemutató turnénk. A fő állomás itt a 10 éves születésnapi koncertünk lesz a Dürer Kertben Április 3-án, ahol az összes eddigi régi taggal játszunk majd. A hab a tortán, hogy a négy nagylemez programjából kronológiai sorrendben fognak felcsendülni a tételek a megalakulástól egészen a napjainkig.
Minden dal természetesen az adott szerzőkkel fog megszólalni, így pl. az első három lemezt Knapp Oszi fogja végigénekelni. Bővebb infók hamarosan!

www.insanemusic.hu
www.myspace.com/bandinsane
 

Szólj hozzá!

Címkék: hírek insane sonny


A bejegyzés trackback címe:

https://karcolat.blog.hu/api/trackback/id/tr85972995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása