HTML

Karcolat Metal Magazin

Metal és rock webzine minden földi jóval.

Koncertfotók

Címkék

Címkefelhő

2009.02.05. 09:22 sonny

[NAPIMETÁL] #3

A rovat címe lehetne akár Hetimetál is, de mivel egyszerre csak egy nap híreivel foglalkozik, maradjunk a napinál. Továbbra is várjuk hírszerkesztők, kritikaírók, grafomán metállatok jelentkezését!

  • Korn, Killswitch Engage, Marilyn Manson, Limp Bizkit, The Killers, Slipknot, Placebo: ők mind-mind fellépnek majd a 2009. július 5-7 közötti Rock am Ring és Rock im Park fesztiválokon Nürburgringben és Nürnbergben.
  • Az angol The Quireboys ismét sokadik virágzását éli, hiszen a tavalyi Homewreckers & Heartbreakers album után idénre akusztikus stúdió-illetve koncertlemezt vettek tervbe, és természetesen a nyári fesztiválszezonnak is aktív részesei lesznek.
  • Megfogyatkozott a svéd Steel Attack, ugyanis Simon Johansson bárdista az oly sokat emlegetett személyes ellentétek miatt távozott a power metalosoktól. Helyére Johan Penn érkezik, aki már korábban is nyomta itt.
  • Nem spóroltak anno a magánhangzóval Reeo Tiiainen szülei, ez a finn srác most a Godsplague basszistájaként bizonyíthatja rátermettségét. A bandából ezenkívül távozott Atte Sarkima dobos is, de amíg nem találnak a helyére mást, kisegíti a srácokat, akik éppen negyedik lemezük felvételeit kezdik lassacskán.
  • A Mortification új lemeze The Evil Addiction Destroying Machine címmel jön ki idén júniusban. Szinte hihetetlen, de ez lesz az ausztrál death metallerek 14-ik nagylemeze.
  • Végre nekiugrott negyedik albumának az amcsi Brand New Sin. Jófajta, lazulós muzsikájuk ezúttal új énekessel lesz hallható, taval nyár óta ugyanis Joe Sweet ragadta magához az üresen árválkodó mikrofonállványt. A készülő dalok közül még csak egynek a címe ismert: Fly.

Szólj hozzá!

Címkék: hírek rock am ring sonny brand new sin napimetál rock im park the quireboys steel attack godsplague mortification


A bejegyzés trackback címe:

https://karcolat.blog.hu/api/trackback/id/tr88923882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása