HTML

Karcolat Metal Magazin

Metal és rock webzine minden földi jóval.

Koncertfotók

Címkék

Címkefelhő

2009.01.30. 20:00 sonny

[NAPIMETÁL] #2

Na nézzük a rövidhíreket:

  • Új God Forbid dalt hallhatsz ide klikkolva. Doc Coyleék ötödik lemeze, az Earthsblood megjelenéséig már csak 17-et kell aludni!
  • Soilworkéknél ismét teljes a létszám, mint tudjuk, de amíg nem készülnek el a következő albummal, addig a 20 More Milesra forgatott zsírúj klippel vigasztalódhatunk.
  • Nem tudom, hányan ismerik hazánkban a massachusettsi Hell Within zenekart, a vélhetően kis szám növelése érdekében bíztatok mindenkit arra, hogy ne sajnáljon néhány percet eltölteni a banda myspace-oldalán, ahol már hallhatja az Eternal Uprisinget, ami majd a banda idei albumán lesz hallható.
  • Nem lesz idén Bay Area Rock Fest az USA-ban, ugyan tagadják, de elsősorban a gazdasági válságból kifolyólag. Kár, pedig tavaly olyan szintű bandák léptek fel, mint például a fél Dream Theatert és King Crimsonos Tony Levint magába foglaló Liquid Tension Experiment.
  • Immáron hivatalos: a gelsenkircheni Rock Hard fesztiválon fellép a veterán UFO is.
  • Viharos sebességgel fogynak a jegyek Bruce Springsteen bécsi koncertjére. A július 5-i eseményre már most nem lehet állójegyet kapni (nekem van :P), de az ülőjegyek sem tartanak már sokáig. Aki mindenképpen szeretne eljutni aznap az Ernst Happel stadionba, az itt lépjen akcióba.

 

Szólj hozzá!

Címkék: hírek ufo soilwork bruce springsteen sonny napimetál god forbid hell within


A bejegyzés trackback címe:

https://karcolat.blog.hu/api/trackback/id/tr43912539

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása