HTML

Karcolat Metal Magazin

Metal és rock webzine minden földi jóval.

Koncertfotók

Címkék

Címkefelhő

2008.11.29. 12:28 sonny

A Dream Theater nem lassít

Mike Portnoy überdobos és társai nem tudnak megülni a seggükön, így az évek óta önmagát másoló Dream Theater már jövő év elején kihozza új nagylemezét. A zenekart mostanában sok támadás éri kiégettséget mutató albumaik miatt, okkal. Egyelőre nem sok infó szivárgott ki, Portnoy is csak annyit mondott, hogy: "...képzeljetek el egy lemezt, amiben ötvöződik az A Change of Seasons, az Octavarium, a Learning to Live, a Pull Me Under és a The Glass Prison! Izgatottak vagytok? Mert én nagyon!!!"

A Dream Theater legutóbbi kiadványa egy Chaos In Motion 2007/2008 című koncert DVD volt, áprilisban pedig egy best of lemezzel jelentkeztek, ami a roppant vicces Greatest Hit (& 21 Other Pretty Songs) elnevezést kapta.

Szólj hozzá!

Címkék: hírek dream theater sonny


A bejegyzés trackback címe:

https://karcolat.blog.hu/api/trackback/id/tr2794532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása