HTML

Karcolat Metal Magazin

Metal és rock webzine minden földi jóval.

Koncertfotók

Címkék

Címkefelhő

2008.11.27. 09:12 sonny

Van Halen - Roth nem közösködik

Érdekes belső információ látott napvilágot a júniusban véget ért Van Halen reunion turnéról. A The Smoking Gun weboldal szerint David Lee Roth énekesnek voltak a legkülöncebb kérései: öltözőjéből kitiltott mindenfajta szőnyeget, hogy kedvére hódolhasson kedvenc harcművészeteinek, valamint kifejezetten kérte, hogy az ő szobája a lehető legtávolabb legyen a Van Halen testvérek öltözőitől. A zenekar többi tagja nem volt ilyen finnyás, mindössze az akkor 16 éves Wolfgang Van Halen számára kértek egy tanulószobát, ahová a koncertek előtt tanárával vonulhatott vissza.

Annak ellenére, hogy a jelek szerint Diamond Dave és a többiek továbbra sem szívlelik egymást, a koncerten nyújtott teljesítményük maximális. Erről tanúskodik az alábbi amatőr felvétel:

Szólj hozzá!

Címkék: hírek van halen sonny


A bejegyzés trackback címe:

https://karcolat.blog.hu/api/trackback/id/tr91790845

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása