HTML

Karcolat Metal Magazin

Metal és rock webzine minden földi jóval.

Koncertfotók

Címkék

Címkefelhő

2008.11.27. 08:26 sonny

Cadaveres - ízelítő a DVD-ről

A múlt hónapban megszellőztetett Devil's Dozen - Live On A38 című első Cadaveres DVD-ről most megnézhettek egy négyperces ízelítő videót. A DVD-t a november 14-én megjelent Evilution nagylemezhez csapták hozzá.

Íme a lemezhez kapcsolódó sajtóhír:

"November 14-én megjelent a Cadaveres második nagylemeze, Evilution címmel, a Hammer Records gondozásában. Körmöczi Péter a zenekar gitáros/énekese a következőket nyilatkozta az albumról: „Az evolúció sötét és gonosz szakasza a jelen. Az Evilution egy üvöltés az ég irányába, felszakadva vérző sebek dalokká formálva. Tíz tételben az apokalipszis tárul fel előttünk. A tíztételes korong érdekessége, hogy az egyik nótában Csató Péter, a Replika énekes/gitárosa szaval a Sötét Korról, a Kali Yuga-ról. A friss lemez megvásárolható a Devil's Dozen koncert DVD anyaggal is, melynek a gerince 2008 februárjában készült a Stagediving Fesztiválon, a budapesti A38 Hajón. Az élő felvétel mellett interjúkat és klipeket tartalmaz ez a korong. Mind a stúdióalbum, mind a koncert DVD megvásárolható külön-külön is, azonban, aki december 31-ig megrendeli a Powerground webshopban (www.powerground.hu/hu/webshop/) a dupla kiadványt, az 2300 Ft-ért kapja meg a cuccot. A kiadványok a Cadaveres-től az eviline@freemail.hu emailcímen megrendelhetők, illetve a Hammer webshopban (www.metalindex.hu/katalogus). Természetesen a jobb lemezboltokban és a zenekar koncertjein is kaphatók. Árak: Evilution CD 1500 Ft, Devil's Dozen DVD 1500 Ft, Evilution CD + Devil's Dozen DVD 2500 Ft. Közben a zenekar folyamatosan hasít az ország klubjaiban. Legközelebb a klasszikus felállású Biohazard előtt játszanak a pesti Diesel Klubban, november 20-án. Aztán következik Szekszárd, Szeged, pár német buli, Debrecen, Győr, Székesfehérvár és végül Esztergom.” Info: www.cadaveres.hu  - koncertdátumokkal!/www.myspace.com/cadaveres - Friss hallgatnivalóval!"

 

Szólj hozzá!

Címkék: hírek sonny cadaveres


A bejegyzés trackback címe:

https://karcolat.blog.hu/api/trackback/id/tr97790791

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása