HTML

Karcolat Metal Magazin

Metal és rock webzine minden földi jóval.

Koncertfotók

Címkék

Címkefelhő

2008.11.22. 09:50 sonny

Lamb of God - hívd fel őket!

Légy Te az első aki hallhatja a Lamb of God jövőre megjelenő Wrath című ötödik lemezét! Ehhez csak annyit kell tenned, hogy felhívsz egy amerikai telefonszámot, amit ha a 20 szerencsés közé tartozol, akkor Chris Adler dobos személyesen fog felvenni, bediktálod a címet, és már kapod is postai úton a zenét, mégpedig egy Lamb of God mintás pendrive-on. Bár elég kevés az esély arra, hogy nyersz, ha van kedved, akkor hívd a 00-1-804-381-6758 telefonszámot. Lehet, hogy a számla kicsit magas lesz, de legalább elmondhatod magadról, hogy csevegtél egyet Chrisszel.
Most pedig következzenek a száraz tények: a földi halandók 2009. február 24-től vásárolhatják meg a lemezt, amit a Roadrunner fog kiadni. A producer Josh Wilbur volt, a felvételek pedig három különböző stúdióban folytak az USA határain belül. A Wrath megjelenése után a zenekar eszelős hosszúságú turnézásba kezd, első körben a Metallica előzenekaraként az Egyesült Államokban, majd februártól önállóan Európában, hogy júniustól ismét csatlakozzanak Hetfieldékhez és a Mastodonhoz.

Szólj hozzá!

Címkék: hírek sonny lamb of god


A bejegyzés trackback címe:

https://karcolat.blog.hu/api/trackback/id/tr83782424

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása