HTML

Karcolat Metal Magazin

Metal és rock webzine minden földi jóval.

Koncertfotók

Címkék

Címkefelhő

2008.10.09. 12:17 sonny

Depresszió - lemez, dedikálás, turné...

Az alábbi hírek érkeztek a zenekartól:

A napokban fejeződtek be a Depresszió új, Egyensúly című, ötödik stúdióalbumának felvételei a Soundmaster stúdióban.
Jelenleg a keverési munkálatok zajlanak Hidasi Barnabás vezényletével. A 10 + 1 dalt tartalmazó korong december 1- jén jelenik meg egy bónusz DVD – vel egybecsomagolva, amelyen az "Így készült az Egyensúly" című werkfilm mellett interjúk és videoklippek kaptak helyet .
A megjelenés napján 16 órától, Budapesten tart dedikálást a zenekar, a Headbanger lemezboltban.
A tervek szerint az Egyensúly egy dupla anyag első részeként jelenik meg, aminek második fele jövő ősszel lát napvilágot.
A lemez előfutáraként, november közepétől lesz látható a zenei csatornákon, és a zenekar honlapján(www.depressziomusic.hu), a „Kezdjük el!” című dalra forgatott klip. Az emberiség világot érintő problémákkal szembeni közönyének témakörével foglalkozó szerzemény Lengyel Andor által megfilmesített változatában, a Depresszió mellett a következő zenekarok vállaltak szereplést: Ganxsta Zolee és a Kartel, Superbutt, Horda, Stopyt, Road, Blind Myself, Nagy Dávid (Pokolgép), Adams Family.
Természetesen turné is kapcsolódik majd a lemezmegjelenéshez, ami február 20.-án Gödöllőn startol. Az április végéig tartó intenzív országjárás két legnagyobb önálló koncertjére április 10.-én Debrecenben, a LOVARDÁBAN és április 18.-án, Budapesten a Petőfi Csarnokban kerül sor.
Az új lemez munkálatai miatt egészen a tavaszi turnéstartig csak 5 kiemelt rendezvényen lép fel a csapat, melynek időpontjai és helyszínei a következők:

10.10. Szeged – Mars Téri Pavilon
10.11. Miskolc – Egyetemi Körcsarnok
11.14. Szombathely – AGORA Művelődési és Sportház
12.12. Eger – Sportcsarnok
12.13. Tatabánya – Sportcsarnok

Szólj hozzá!

Címkék: hírek depresszió sonny


A bejegyzés trackback címe:

https://karcolat.blog.hu/api/trackback/id/tr23704905

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása