HTML

Karcolat Metal Magazin

Metal és rock webzine minden földi jóval.

Koncertfotók

Címkék

Címkefelhő

2008.10.09. 16:59 karcolat csabi

Agregator - hírek

Sziasztok!

Volt egy kis szünetünk így ősszel, úgyhogy jogos a kérdés, hogy mi is történik mostanság a zenekar háza táján.

- A lemez: a tervek szerint Emberség néven fog napvilágot látni. A pontos időpont egyeztetések még folymatban vannak, de egyelőre az látszik, hogy az album felvételei januárban lesznek majd, újra az Audioplanet stúdióban. A kiadvány - ha minden jól megy - márciusban jelenik majd meg. A borítón ezúttal a bolgár Plamen Evgeniev Kolev dolgozott, más a koncepció, mint eddig - valamivel komorabb lesz az új design.
Sokkal több részletet nem tudok most közölni, mert a dalok írása még
folyamatban van. Két nótacím már fix, ők az 'Éjfél felé' és a 'Létszomj'. Az előbbit már el lehet csípni itt-ott a koncerteken, utóbbi is lehet, hogy felbukkan majd pár helyen :)

Stílusában biztos, hogy változni fog a Szürkülethez képest, hiszen a dalíró gárda is más, és vagy három év el is telt azóta, hogy megírtuk azokat a nótákat / pedig, mintha tegnap lett volna :) /. Mondjuk a változás mindig is szerves része volt az Agregator alkotásainak, továbbra sem tervezzük ismételni az eddigieket, szóval végül is ez nem annyira meglepetés senkinek:) A lényeg, hogy valszeg kicsit trash-esebb lesz a történet - a dalokat Dávid és Lackó jegyzi - illetve Tibcsy, hiszen az Éjfél felé még az ő alkotómunkáját dícséri :)

Ami még a tervek között szerepel, hogy az albumon helyet fognak kapni 'A Semmi ágán' album dalai. Hogy hogy és miképpen, az egyelőre még nem látszik, de mivel az a lemez anno nem kapta meg a rendes terjesztést, ezért egy kicsit a Puszta lét/Túlontúl-hoz hasonlóan ismét napvilágot lát majd.

A koncertek: októberben elég aktívak leszünk, eljutunk pár helyre, ahol még nem játszottunk - köszönet érte a szervezőknek. Aztán lesz ismét kis szünet, mert készülnie kell a daloknak. Persze egy-egy buli azért még becsúszhat addig, de a lemezfelvétel megtörténte előttre igyekszünk nem tenni koncertet, merthát most egy dologra koncentrálunk.

Akkor ahol feltűnünk a közeljövőben:

- 2008.10.10 - Tatabánya, Roxxy Music Café
- 2008.10.11 - Zenta (SR)
- 2008.10.25 - Párkány (Sturovo) (SK), Delfin 2 Club
- 2008.10.30 - Budapest, After Music Club
- 2008.10.31 - Szeged, Garaboncziás
- 2008.11.08 - Oroszlány, Bányász Klub
- 2008.11.15 - Sopron, Öreg Szakály borozó
- 2008.11.29 - Bécs (A), Replugged

A honlap: Körte már javában dolgozik az új design-on. Pontos időpontot még nem tudok mondani - az sem elképzelhetetlen, hogy az új album megjelenéséhez kötjük, hiszen eddig is mindig megújult a honlap az aktuális kiadvány kapcsán. Természetesen a fejlesztésben szerepelnek az általatok javasolt újítások, szóval igyekszünk minél kényelmesebbé tenni az oldalt - azonban kellenek kompromisszumok is, hiszen rengeteg tartalom van ezen a weblapon és hát  struktúrálni kell :) A lényeg, hogy folyik a fejlesztés - jelen hírt is már egy megújult admin felületen írom, szóval folyik a fejlődés :)

Szürkület: azt hiszem már jeleztem és köszöntük is Nektek - de nem bírjuk egészen - hogy elfogyott az első körben legyártott lemezmennyiség, ezért még kint van helyeken a lemez, de ahol nincs, ott nehézkes a beszerzése. A kiadó gyártat újabb adagot, úgyhogy idővel ismét a polcokra kerül majd a kiadvány. Még egyszer köszönjük Nektek a támogatást!

Üdvözlettel,
Tass

Szólj hozzá!

Címkék: hírek csabi agregator


A bejegyzés trackback címe:

https://karcolat.blog.hu/api/trackback/id/tr86705424

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása