HTML

Karcolat Metal Magazin

Metal és rock webzine minden földi jóval.

Koncertfotók

Címkék

Címkefelhő

2008.09.30. 08:12 sonny

Tigris - életjel

Ha van zenekar, amely nem a gyakori lemezkiadásról híres, akkor az a szolnoki Tigris formációja. A 2004-es A Füsttel Együtt album után négy évnek kellett eltelnie ahhoz, hogy újra stúdiós életjelet adjanak magukról. Ugyan a felvételek már 2007-ben elkezdődtek a szolnoki Denevér stúdióban, Cserfalvi „Töfi" Zoltán irányísával, de a Sárga Fekete maxit csak az idei év nyarán sikerült végleges formába öntenie Párizs (A38) hangmérnök úrnak. Az öt dalt a rendszeresen Tigris bulikra járóknak már együtt kell tudni énekelni a csapattal, hiszen két koncertnóta (Partybilincs, Kettőt szívok) az első lemezen is szerepelt, a másik három új felvétel (Éld át, Sárga fekete, A tér másik oldalán), pedig már hónapok óta az élő műsor részét képezi. A zenekar időközben kissé megkomolyodott így a szövegekben már társadalmi témákat boncolgató kérdések is helyet kapnak, emellett pedig a legutóbbi lemezmegjelenés óta dobosváltás is történt, jelenleg Moldoványi Jancsi üti a bőröket, aki sokmás formációból, így a Copy Con-ból, a Prosectura-ból és a Dying Wish-ből (is) ismerhetnek a rajongók. Jancsi érkezésével sokkal fajsúlyosabb és konkrétabb jelleget kaptak a dalok, ez szolgáltatott apropót a két, koncerten is nagyon népszerű nóta újra felhasználásának. A Sárga Fekete maxi október elején jelenik majd meg a Hammer Records-nál, az ehhez kapcsolódó koncert részletei pedig hamarosan érkeznek.
Addig is, a már lüktető Tigris myspace oldalon bele lehet hallgatni a maxi két dalába (Éld át, Partybilincs), az első nóta pedig az MR2 –Petőfi rádió műsorán napi rendszerességgel hallható lesz, remélhetőleg emberek ezreinek szerezve ezzel vidám perceket.
 
http://tigrisportal.hu
www.myspace.hu/tigrisbanda

Szólj hozzá!

Címkék: hírek tigris sonny


A bejegyzés trackback címe:

https://karcolat.blog.hu/api/trackback/id/tr6688453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása