HTML

Karcolat Metal Magazin

Metal és rock webzine minden földi jóval.

Koncertfotók

Címkék

Címkefelhő

2008.08.06. 11:18 sonny

Hatebreed - kiadványrengeteg

For The Lions lesz a címe a Jamey Jasta vezette Hatebreed következő lemezének. Ezúttal kizárólag feldolgozások fognak szerepelni új dalok helyett, többek között olyan előadóktól, mint a Misfits, Metallica, Judge, Cro-Mags, D.R.I., Negative Approach, Agnostic Front, Madball, Sheer Terror és az Obituary. Persze a lista még nem teljes.
Szeptember 2-án jelenik meg a banda első DVD-je a Live Dominance. Egy 80 perces koncertet fog tartalmazni a nagy sikerű Supremacy-turnéról, annak is detroiti állomásáról. A teljes koncerten kívül egy halom egyéb buliról is pakoltak rá részleteket. További nagy hír, hogy a Hatebreed felkérte Vinnie Paul Abbott egykori Pantera és Damageplan, ma Hellyeah dobost, hogy legyen a 2009-re tervezett Live in Dallas című koncertlemezük producere.

Szólj hozzá!

Címkék: hírek sonny


A bejegyzés trackback címe:

https://karcolat.blog.hu/api/trackback/id/tr59603238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása