HTML

Karcolat Metal Magazin

Metal és rock webzine minden földi jóval.

Koncertfotók

Címkék

Címkefelhő

2008.07.27. 22:08 sonny

Dimmu Borgir - Silenoz maszekol

Sven Atle Kopperud, ismertebb nevén Silenoz, a Dimmu Borgir alapító gitárosa az angol Terrorizer magazinnak adott interjújában beszélt először új metálzenei projektjéről, ahová több neves banda tagjait sikerült beszerveznie. Az Insidious nevű alakulat felállása a következő:

Marc "Groo" Grewe (ex-Morgoth) - ének
Sven Atle Kopperud (a.k.a. Silenoz) (Dimmu Borgir) - gitár
Shane Embury (Napalm Death) - basszer
Tony Laureano (Dimmu Borgir, ex-Nile, Angelcorpse) - dobok
Jon Oyvind Andersen (a.k.a. Jardar) (Old Man's Child) – gitár

A zene erősen a 80-as évek extrém metáljának a hatása alatt fog állni, Silenoz elmondása szerint mélyrehangolt, gyökerekhez visszatérő zenét kell várni. Az Insidious elkövetői jelenleg Norvégiában dolgoznak a felvételeken Terje "Cyrus" Andersen (Susperia) vezetésével. Vendégként feltűnik majd Killjoy a Necrophagiaból a Rituals of Bloodshed című dalban. Az anyag megjelenésével kapcsolatban egyelőre nincs infó, sőt kiadójuk sincs, viszont ilyen nagy neveknek valószínűleg nem lesz nehéz szerződéshez jutniuk.

Szólj hozzá!

Címkék: hírek sonny


A bejegyzés trackback címe:

https://karcolat.blog.hu/api/trackback/id/tr71588448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása