HTML

Karcolat Metal Magazin

Metal és rock webzine minden földi jóval.

Koncertfotók

Címkék

Címkefelhő

2008.07.17. 19:53 sonny

Poison - megörökítve

Két napja jelent meg a ma már csak többnyire Amerikában mozgolódó 80-as évekbeli csöcsmetalos Poison első DVD-je Live Raw Uncut címmel. A felvétel St. Louisban, Missouri államban készült a banda 2007-es tök fölösleges feldolgozáslemeze, a Poison'd turnéján. A koncert kép és hangfelvétele mellett egy nagy halom kulisszák mögötti videofelvételt is kap, aki megveszi.

Hozzájuk kapcsolódik a hír, hogy énekesük Bret Michaels a VH1 Rock of Love With Bret Michaels című valóságshow-bohóckodásának örömére megjelentetett egy Rock My World című "szólólemezt", amire a néhány éve már kiadott dalai mellé három teljes új dalt is sikerült kiötlenie. Bret szeptemberben szólóturnéra fog indulni, addig a Poison-nel látható.

Szólj hozzá!

Címkék: hírek sonny


A bejegyzés trackback címe:

https://karcolat.blog.hu/api/trackback/id/tr44573189

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása