HTML

Karcolat Metal Magazin

Metal és rock webzine minden földi jóval.

Koncertfotók

Címkék

Címkefelhő

2008.07.15. 19:20 sonny

Koncertajánló: Converge

Ez jött:

A BPRNR Booking bemutatja:

2008. július 28. Budapest @ A38
CONVERGE (USA)
INTEGRITY (USA)
COLISEUM (USA)
THE PLIGHT (UK)


Kapunyitás: 19.30
Kezdés: 20.00
Belépő: 4.000 Ft (elővételben) / 4.500 Ft (helyszínen)
Jegyelővétel: Ticketportal.hu, Underground Store, Speed Westend, Rockstar Westend, A38

Amit sok évig nem tudtunk elképzelni, mára már valóság, a világ egyik legegyedibb hangzású, a modern, brutális, extrém zenék világában méltán a „király-kategóriába“ tartozó bostoni Converge újfent Magyarországra érkezik, ezúttalis egy igen vaskos kis csomaggal körítve…
…amely csomagból két zenekar is korábban tiszteletét tette nálunk, kettejük közül kétségkívül ismertebb a clevelandi-i Integrity, bár a zenekar háza tájáról folyamatosan furcsa információk érkeznek, hol feloszlanak, hol visszatérnek, tény, hogy a hardcore zene ma nem lenne olyan amilyen, ha nem tesznek le az asztalra az elmúlt 15 évben néhány nagyon komoly lemezanyagot.
A Coliseum tavaly a megboldogult Kultiplex kistermét vette be és a családi hangulatú koncert bizony az elmúlt év egyik legsúlyosabb koncertje volt. A színtéren már veteránnak számító tagok zenekara némiképp friss névként hathat magyar zenehallgatók számára és ajánlott mindenkinek, aki szereti a mocskos, d-beat, punk, rock and roll hatású zenéket.
Az estet megnyitó banda a Converge bőgős Nate Newton féle Doomriders nyomdokain haladó, brit The Plight lesz.

Szólj hozzá!

Címkék: koncert sonny the plight integrity converge coliseum


A bejegyzés trackback címe:

https://karcolat.blog.hu/api/trackback/id/tr67569799

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása