HTML

Karcolat Metal Magazin

Metal és rock webzine minden földi jóval.

Koncertfotók

Címkék

Címkefelhő

2008.06.17. 13:12 sonny

Fix TV – Rockvilla ajánló

 

Az e heti Rockvilla adás tartalma a következőképpen alakul majd: három zenekar ad interjút, három teljesen különböző stílusban, így az eddig megszokott tartalomhoz képest kicsit bővül és egyben színesedik is a műsor, szélesítve ezzel a zenei repertoárt és megnyitva a kapukat a rock és a metal zenéken kívül más stílusok hazai képviselői, így a szélesebb közönség felé is.

 

Az első zenekar, aki egyben elsőként is szerepel az adásban, a Zanzibár lesz, akik a közelmúltban (2008.04.02.-án) jelentkeztek legújabb, Őrangyal című lemezükkel, melyhez már klip is készült, az Rockabili c. nótára, ez is láthatjátok majd az adásban.

 

Másodikként számol be a zenekar aktuális történéseiről a Pannonia Allstars Ska Orchestra, s megnézhetitek a legutóbbi lemezhez készült Babylon Focus c. klipet is.

 

A harmadik vendég a Ramones Mania, a magyar Ramones tribute lesz. Különleges apropója van a szereplésüknek, ugyanis 2008. július 3.-án egy újabb fantasztikus koncert kerül megrendezésre a fővárosban. A hetvenes évek elején alakult, s mára legendássá vált punk csapat, a Ramones magyar származású és legelső dobosa, s egyben a zenekar egyetlen még élő tagja, Tommy Ramone, azaz Tommy Erdelyi ad koncertet Budapest egyik leghangulatosabb szabadtéri szórakozóhelyén, s ezen esemény alkalmából faggatja ki a két műsorvezető – Linda Daemon és Szizsó – a Ramones Mania tagjait, s megnézhettek egy klasszikus Ramones klipet is.

 

Mindezek mellett nyerhettek pólókat, cd-ket és koncertbelépőket is az adásban szereplő zenekarokhoz kapcsolódóan. Lesz koncertajánló és friss zenei hírek, nézzétek hát csütörtök este 22:00-tól a Fix.tv-t, illetve kattintsatok a műsor oldalára, a http://www.rockvilla.hu/ - ra, ahol online is figyelemmel kísérhetitek az adást!

Szólj hozzá!

Címkék: média hírek sonny


A bejegyzés trackback címe:

https://karcolat.blog.hu/api/trackback/id/tr47525328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása