HTML

Karcolat Metal Magazin

Metal és rock webzine minden földi jóval.

Koncertfotók

Címkék

Címkefelhő

2008.05.29. 12:18 sonny

Epica - kamerázhatsz

Hírek a szervezőktől.

Amint az köztudott, a Miskolci Nemzetközi Operafesztiválon az idén ismét lesz Opera-Rock Show. Ezúttal az Epica együttes ad különleges koncertet szimfonikus körítéssel: a kibővített Reményi Ede Kamarazenekarral és a Miskolci Nemzeti Színház kórusával. A szervezők minden erőfeszítése ellenére a koncertről sajnos nem készül majd DVD. Ez azt jelenti, hogy aki szeretné magáénak tudni ezt a nem mindennapi zenei élményt, annak mindenképpen el kell mennie június 14-én, szombaton este 9 órakor a miskolci Jégcsarnokba, hiszen a show egyszeri és (valószínűleg) soha vissza nem térő lesz.
Ugyanakkor a szervezők szeretnének azon rajongók kedvébe járni, akik eljönnek az Epica klasszikus showjára. A koncert ugyanis „kamerabarát” lesz, azaz a kisméretű, NEM PROFI kamerákat a szervezők beengedik, sőt azt kérik a nézőktől, hogy minél több felvételt (fotó és video) készítsenek, és azt töltsék fel az Internetre. Az egyetlen kérés az, hogy mindenhová írják azt, hogy „A felvételek Miskolcon, a Nemzetközi Operafesztiválon készültek”.

Szólj hozzá!

Címkék: hírek sonny epica


A bejegyzés trackback címe:

https://karcolat.blog.hu/api/trackback/id/tr45493266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása