HTML

Karcolat Metal Magazin

Metal és rock webzine minden földi jóval.

Koncertfotók

Címkék

Címkefelhő

2008.03.28. 05:00 sonny

A Velvet Revolver halála

Sejtettem, hogy nem lesz örökéletű zenekar, sőt az is kitalálható volt, hogy Scott Weiland előbb-utóbb pénzbeszedő körútra indul a Stone Temple Pilots-al, csak azt nem gondoltam volna, hogy a Libertad után ilyen gyorsan széthullanak - bár lehet ez csak műbalhé.
A lényeg: a banda Glasgow-i koncertjén Scott Axl-t megszégyenítő módon hisztizett, és bejelentette, hogy ez a csapat utolsó turnéja. Mondjuk azt nem bánnám, ha ő kiszállna, de a Gunsosok maradhatnának együtt. GN'R reunion úgysem valószínű, így kell egy új frontember. Tegnap a hardrock.hu-t böngészve egy hozzászólásban hallottam egy egész jó megoldási javaslatot. John Corabi-t a Velvet Revolver-be, most :) Az ex-Mötley Crüe, Union, ESP, Ratt, The Scream és stb. tag pont megfelelő lenne, főleg nekem, mivel imádom a hangját. Aki nem ismerné, megtekintheti fizimiskáját az alábbi fotón:

Azért becsületesebb rocker feje van, mint a drogos, nagyképű, hisztériás, idegbajos Scott-nak nem?

UPDATE: időközben ITT megjelent egy Slash-interjú, úgy tűnik mégis lesz folytatása a dolognak. Külföldiül tudók klikkoljanak rá.

Szólj hozzá!

Címkék: hírek velvet revolver sonny


A bejegyzés trackback címe:

https://karcolat.blog.hu/api/trackback/id/tr64487665

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása