HTML

Karcolat Metal Magazin

Metal és rock webzine minden földi jóval.

Koncertfotók

Címkék

Címkefelhő

2007.08.30. 05:00 sonny

A Boss ismét Európában

Bruce Springsteen végre újra maga köré gyűjtötte az E-Street Bandet, és több mint öt évvel az utolsó karcos rocklemez (The Rising) után ismét valami varázslatossal örvendeztet meg minket. Ez most nem olyan altatódal-gyűjtemény lesz mint a Devils & Dust vagy a We Shall Overcome tavalyról. Ez tömény rockzene lesz, amit október másodikán jelentet meg a kiadó. A 'Magic' nevet fogja viselni, és tizenegy dalt hallhatunk rajta. 

Az album kiadását természetesen hosszú turné fogja követni, de sajna csak a dátumok egy része ismert jelenleg. Az már biztos hogy ősz táján végigjárják Nyugat-Európát, noha Németországnál közelebb nem merészkednek 2007-ben.

Nem kell elkeseredni, ugyanis netes pletykák szerint ez a körút a Rising Tour állomásait fogja követni, tehát elvileg Bécs felé kell tendálniuk valamikor jövő tavasszal. A legszebb az lenne, hogyha újra Magyarországon köszönthetnénk a Boss-t, ugyanis jövőre lesz kerek húsz éve hogy először járt hazánkban a Human Rights koncert keretében.

A fejleményekről természetesen itt is olvashatsz majd idővel!

Szólj hozzá!

Címkék: hírek bruce springsteen sonny


A bejegyzés trackback címe:

https://karcolat.blog.hu/api/trackback/id/tr68487737

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása