HTML

Karcolat Metal Magazin

Metal és rock webzine minden földi jóval.

Koncertfotók

Címkék

Címkefelhő

2008.10.09. 12:05 sonny

Scar Symmetry - két új torok

Sokan tudják már, hogy a közelmúltban távozott a svéd Scar Symmetry éléről az énekes, Christian Alvestam. A bandatagok összedugták a fejüket, majd döntöttek: mivel a Holographic Universe című új lemezük megköveteli egyaránt a tiszta, valamint a hörgő énekhangot, így egyszerre két pacsirtát is bevesznek maguk közé, hogy élő fellépéseiket még tökéletesebbé tehessék.
Roberth Karlsson - ő lesz a főhörgő, Jonas Kjellgren gitáros szerint Svédország legjobbjai között tartják számon. Roberth már egy rakás másik zenekarban is hallatta hangját, többek között az Edge of Sanity és a Facebreaker nevű formációkban.
Lars Palmqvist - ő felel majd a tiszta énekért. Roberthnek köszönhetően került a képbe, és mivel tökéletesen ért a durvább énekstílusért is, ezért a háttérhörgést is tudja vállalni.

Kedvhozónak íme egy videó Lars és Roberth meghallgatásáról:

Szólj hozzá!

Címkék: hírek sonny scar symmetry


A bejegyzés trackback címe:

https://karcolat.blog.hu/api/trackback/id/tr47704879

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása