HTML

Karcolat Metal Magazin

Metal és rock webzine minden földi jóval.

Koncertfotók

Címkék

Címkefelhő

2008.08.28. 18:31 sonny

Gyöngyvér - hírlevél

Úgy látszik, a mai nap a hírleveleké. Íme a Gyöngyvér zenekar friss hírei:

Kisfilmekkel készülnek a koncertre a Gyöngytestvérek. Próbák és klipforgatás előzi meg a lemezbemutatót.

A gót-metál kedvelők egyik hazai kedvence nem bíz semmit a véletlenre szeptemberi lemezbemutatója kapcsán. A Gyöngyvér nemcsak, hogy a szokásosnál többet próbál, két beharangozó kisvideóval is örvendezteti rajongóit, és hamarosan elkészül a legújabb klip is. A szeptember 27-én, az Avalon Clubban esedékes, a Kárhozat Kertje Fesztivál keretein belül megvalósuló lemezbemutató koncert komoly kihívás a fiúk számára is, ezért a próbákon mindent elkövetnek annak érdekében, hogy a legjobb formájukat hozzák majd.
Idehaza nem túlságosan jellemző módon, a különleges koncerthez két beharangozó videó is készült a közelmúltban – megtekinthető a zenekar weboldalán, a www.gyongyver.hu-n. A csapat szeretné, hogyha a rajongók egy kis betekintést kapnának a produkció előkészületeibe is, ezért döntött úgy, hogy egy egyperces kisfilmben „behívja egy próbára” a külvilágot.
A hétvégén forgatták, várhatóan két héten belül elkészül a legújabb Gyöngyvér-klip is, méghozzá a Bíborfátyol című dalhoz.

Szólj hozzá!

Címkék: hírek gyöngyvér sonny


A bejegyzés trackback címe:

https://karcolat.blog.hu/api/trackback/id/tr25638188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása