HTML

Karcolat Metal Magazin

Metal és rock webzine minden földi jóval.

Koncertfotók

Címkék

Címkefelhő

2007.06.19. 05:00 sonny

[INTERJÚ] Suicidal Angels (Grc) - Nick Melissourgos

A Suicidal Angels a budapesti Black Hell fesztiválon pusztított a Rotting Christ előtt, és örömmel vállalkoztak az interjúra. Nick Melissourgos énekes-gitáros válaszolt Sonny kérdéseire.

Sonny: Most jelent meg az első nagylemezetek, az Eternal Domination. Kérlek mesélj róla pár szót!

Nick: Tavaly télen kezdtük el felvenni, és nagyjából februárra végeztünk vele. A kaliforniai OSM Records fogja megjelentetni július 16-án. A keverést és a mastert Colin Davisre, a Vile gitárosára bíztuk. 11 nóta lesz rajta, mind kibaszott old school thrash metal lesz. 4 nótát újra felvettünk az Armies of Hell EP-ről, 7 viszont vadiúj lesz.

S: Az eddigi EP-kre és demókra milyen reakciók jöttek? Olvastatok véleményeket róluk?

N: Eddig nagyon jók a visszajelzések, különösen a legutóbbi EP-re. A Terrorizer például 7.5 pontot adott rá ha jól emlékszek. Kielégítőek az eredmények mindeddig. Amúgy ezeket megtalálhatod a honlapunkon (www.suicidalangels.com) vagy a myspace oldalunkon (www.myspace.com/suicidalangelsgreece)

S: Esetleg a világ többi részén is kiadják az első lemezeteket?

N: Igen, pontosan így lesz. A kiadónknak nagyon jó a terjesztése. Ezt amúgy az OSM tulajdonosa, Patrick hozta össze aki egy hatalmas fazon és rengeteget segített nekünk.

S: Hogy jött a Rotting Christ-el közös turné ötlete vagy lehetősége?

N: A Rotting Christ ötlete volt. Esélyt akartak adni a fiatal görög zenekaroknak, hogy bemutathassák zenéjüket a Balkánon és a környékén. Ezúton szeretnénk ezt megköszönni nekik, különösen Sakisnak!

S: Hogy éreztétek magatokat a két magyarországi buli alatt?

N: Teljesen őrült bulik voltak! A közönség reakciója elképesztő volt számunkra. Az első buli alatt Pécsett (remélem jól mondom ki), egy meztelen srác jött be a backstage-be, hahaha!! Nagyon szeretnénk újra nálatok játszani egy napon, igazán jól éreztük magunkat.

S: A mostanit követő lemezre sokat kell majd várnunk?
 
N: Hm, az ezutánira? Nem hiszem hogy sokáig tart felvenni. Talán jövőre összehozzuk. Már néhány új dalt elpróbáltunk közösen, ezek inkább a thrash-death felé húznak az eddigiekhez képest.

S: Most néhány kérdést tennékfel a csapatról. Ki volt a zenekar alapítója?
 
N: Én hoztam össze a társaságot 2001-ben, 16 éves koromban. Állandó tagokat kerestem, akik szeretnek thrash metalt játszani. Sok tagcserén kellett keresztülmennünk, mire kialakult a mai felállás, ami a következő:
Nick: ének, gitár
Themis: gitár
Sotiris: basszus
Orfeas: dobok
Tudod azonkívül, hogy mindannyian ugyanazt a zenét szeretjük, remek köztünk a kapcsolat, igazi nagy haverok vagyunk ami a legfontosabb dolog egy bandán belül.

S: Miket tartanál az eddigi történetetek során a mérföldköveknek?

N: Volt néhány nagyon különleges és kiemelkedő pillanat, például amikor a Tankard, Anvil, Napalm Death/Onslaught, Master, Kreator/Celtic Frost koncerteken léptünk fel előzenekarként. Emellett volt egy önálló bulink Bukarestben néhány évvel ezelőtt, egy másik a lengyel Supreme Lorddal a Malbork Metal Days fesztiválon, valamint a németországi Vendessen városában megtartott Thrash till Death fesztiválon való fellépés a Vendettával is felejthetetlen volt. A balkáni turné a Rotting Christtal meg különösen fontos, mivel ez volt az első igazi turnénk. Ja és nemrégiben mi léphettünk fel a Behemoth előtt Szófiában!! Az emberek emlékeztek a Suicidal Angelsre a legutóbbi látogatásunk folytán, és hatalmas mosh pit alakult ki...!

S: Melyek voltak a legjobb/legrosszabb S.A. koncertek eddig szerinted?
 
N: Hú erre nehéz visszaemlékezni a rengeteg buli miatt, de az biztos hogy a mostani szófiai fellépésünkön sokkal jobban játszottunk mint az előzőn. Legalábbis az emberek ezt mondták :)
 
S: Themis még mindig játszik az Orion's Reign zenekarban?
 
N: Igen hogyne, de természetesen a Suicidal Angels áll számára első helyen.

S: Mik a terveitek a közeljövőben? Esetleg egy európai turné?

N: Hát elsősorban az album minél jobb promóciója a cél. A kiadóval együtt próbálunk néhány koncertet lekötni, de nemcsak Európában, hanem az USA-ban is körvonalazódik valami. Sajnos több biztosat még nem tudok mondani.

S: Mi inspirál a szöveg vagy zeneírás során?
 
N: Hahaha, inspiráció a szövegekhez? Csak nézz a legközelebbi templomra! Kibaszott keresztények. Egy csomó bajt ők hoztak ez emberiségre! Csak képmutatás amit művelnek! A zene viszont belülről jön, ez egy belső érzés.

S: Kik a példaképeid a thrash metalban?
 
N: Szeretem az egész old school thrash és death szcénát a 80-as évekből. Jórészt amerikai csapatokat hallgatok, érthető hogy a kedvenc zenekarom a Slayer. Ők hatnak rám legjobban már évek óta az egész extrém metalból.

S: Végszónak mit mondanál az olvasóknak?
 
N: Halál a nu metal és emo szarokra!!! Üldözzétek ezeket a szarháziakat!!! Kibaszott thrash mindhalálig!!! Remélem rövidesen ismét találkozunk Magyarországon! Addig is csekkoljátok a myspace-ünket (www.myspace.com/suicidalangelsgreece) vagy a hivatalos oldalunkat (www.suicidalangels.com). Köszi az interjúlehetőséget! OLD SCHOOL FUCKING THRASH!!!

Szólj hozzá!

Címkék: interjú suicidal angels sonny


A bejegyzés trackback címe:

https://karcolat.blog.hu/api/trackback/id/tr37468176

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása