HTML

Karcolat Metal Magazin

Metal és rock webzine minden földi jóval.

Koncertfotók

Címkék

Címkefelhő

2009.02.18. 13:23 sonny

[INGYEN ZENE] Gyöngyvér: Árnyfátyol

Leperegtek a képzeletbeli homokszemek a Gyöngyvér számlálóján – a zenekar ígéretéhez híven, február 10-től minden rajongó betekinthet az Árnyfátyol mögé…
Az ősszel megjelenő harmadik nagylemez és a tavaszi koncertsorozatok előzetes kedvcsinálójaként egy kétdalos maxival örvendezteti meg közönségét a Gyöngyvér, aki nem bízta a véletlenre a dal kiválasztását sem.
A csapat weboldalán 3 dalcímre, majd dalrészletre lehetett voksolni – végül az Árnyfátyol lett a befutó, amely a maxi címadója is egyben.
A misztikus, érzelmes, dallamos és egyszerre kemény nóta mellett egy másik, a sokat sejtető címmel felruházott Baldachin rádióbarát verziója is meghallgatható és ingyenesen letölthető a banda weboldaláról, amely február 21-én végérvényesen új testet ölt.
A fenti dátum másért is különleges: a Gothica Farsangon lehet először élőben hallani a maxi felvételeit, valamint ekkor debütál a zenekar új színpadképe is.

Bővebb infók hamarosan: www.gyongyver.hu

www.gyongyver.hu
www.myspace.com/gyongyvermusik

2 komment

Címkék: hírek ingyen zene gyöngyvér sonny


A bejegyzés trackback címe:

https://karcolat.blog.hu/api/trackback/id/tr74950660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Takika 2009.02.18. 14:42:59

Ha mar Gothica Farsang. Mit erdemel az a (ket) koncertszervezo, aki egy napra teszi a GF-et az F.O. System koncerttel?

sonny · http://karcolat.blog.hu 2009.02.18. 15:15:25

Ha választani kéne a kettő közül, F.O-ra mennék. A Gothica Farsang külföldi bandáit majd' évente láthatod, de F.O. ki tudja, mikor lesz legközelebb.
süti beállítások módosítása