HTML

Karcolat Metal Magazin

Metal és rock webzine minden földi jóval.

Koncertfotók

Címkék

Címkefelhő

2009.02.12. 09:46 sonny

[NAPIMETÁL] #5

Van itt ma minden: blekkmetál, hevimetál, morgómetál, öregmetál, csak győzzétek kiválogatni, melyik-melyik.

  • Az Old Man's Child régóta várt lemeze május végén jelenik meg, a címe Slaves Of The World lesz. A kilenc dal producere Fredrik Nordström, dobosa pedig Peter Wildoer (Darkane, Pestilence). Galder ezúttal nem hívott vendégzenészeket.
  • Döntögeti az eladási listákat a Cannibal Corpse, az Evisceration Plague az első héten Ausztriában a 41-ik, Kanadában a 38-ik, Németországban pedig a 42-ig helyig kúszott el. Az USA-ban hét nap alatt 9600 példány talált gazdára, ami egy death metal lemeznél kiemelkedően jónak számít.
  • Fokozódik a fesztiválőrület: az angol Download fesztivál szervezői bejelentették a Whitesnake és a Def Leppard fellépését.
  • Az új Lacuna Coil, a Shadow Life április 20-án jelenik meg Európában.
  • A Metal Church énekese, Ronny Munroe szólólemezt ad ki, The Fire Within címmel. Az áprilisban megjelenő anyagról pár demót meghallgathatsz itt.

 

Szólj hozzá!

Címkék: hírek lacuna coil cannibal corpse sonny whitesnake def leppard metal church napimetál old mans child


A bejegyzés trackback címe:

https://karcolat.blog.hu/api/trackback/id/tr46938485

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása