HTML

Karcolat Metal Magazin

Metal és rock webzine minden földi jóval.

Koncertfotók

Címkék

Címkefelhő

2009.02.10. 08:22 sonny

Depresszió - első hírözön

Első 2009-es hírlevelünk a Depressziótól:

"Sziasztok!

Végre megindult a 2009-es év. Igaz, hogy kicsit hírszegény volt részünkről az elmúlt időszak, de ennek természetesen az volt az oka, hogy ezerrel készülünk az Egyensúly turnéra.

Mint azt láthatjátok elkészült a honlap új design-ja, és reméljük, hogy nektek is elnyeri tetszéseteket. Az előző design díjnyertes tervezőjével dolgoztunk most is, és igyekeztünk még informatívabbá, és szebbé tenni az oldalt, mint amilyen az elődje volt.

A koncertek menüpontba már felkerültek a maximálisan részletes koncertinformációk. A turné első koncertjeire már lehet elővételben jegyet venni, és hamarosan a többi városban is elindul a jegyelővétel, amiről természetesen azonnal tájékoztatunk titeket.

Pár információt mindenképpen szólnánk az egyéb zenekari aktualitásokról... Mint azt már sokan tudjátok, az Egyensúly lemezt 2 részesre terveztük, de már a lemezt megelőző nyilatkozatokban is elmondtuk, hogy a második rész csak akkor jelenik meg idén, ha erősebbnek, vagy legalább olyan jónak érezzük, mint az első részt. Természetesen születtek nagyon erős dalok, de nem szerettük volna töltelékdalokkal felhigítani a lemezt. Egyrészt azért, mert Mi is csak a legjobbat szeretnénk megmutatni nektek, másrészt azért, mert csak a legjobbat érdemlitek tőlünk. Természetesen a már elkészült, és általunk jónak ítélt dalok nem vesznek kárba. Bár kicsit még korai erről beszélni, de a jövőre esedékes 10 éves jubileum kapcsán fogjuk majd felhasználni egy részüket, a többit pedig a 2010 vége - 2011 eleje körül megjelenő következő Depresszió lemezen. Tudjuk, hogy így egy kicsit többet kell várni a friss szerzeményekre, de biztosak lehettek abban, hogy megéri.

Hamarosan leforgatjuk az új videoklipünket a Szemben a széllel című dalhoz. A forgatások között több hét utómunka is lehet, tehát a premier nagyjából március közepén lesz.

Abból fakadóan, hogy a turnézást nem kell megszakítanunk lemezfelvétellel, idén rengeteg helyre igyekszünk eljutni. Ebből kifolyólag akadhat olyan város ahová 2009-ben csak egy alkalommal tudunk majd ellátogatni. Ami már most biztosnak látszik, hogy idén sajnos nem játszunk a pécsi Rockmaraton Fesztiválon. A híresztelésekkel ellentétben, semmilyen konfliktusunk nincsen a rendezvény szervezőivel, egyszerűen csak a fesztiválprogram hazai fellépői listájának véglegesítéséig nem sikerült megállapodnunk velük. Természetesen előfordulhatnak véletlenek, mint 2008-ban egy külföldi fellépő kiesése, akinek a helyére minket hívtak, de azt javasoljuk, hogy aki 2009-ben szeretne Pécsett Depresszió koncertre jönni, az tegye meg a tavaszi turné Ifiházas állomásán!

Talán még korai a nyári bulikról beszélni, de nem szeretnénk, hogy valaki lemaradjon rólunk 2009-ben. A gazdasági válság miatt néhány rendezvény átalakul, így például még az is előfordulhat, hogy az április 18-i PeCsa buli után egészen őszig nem játszunk Budapesten. Természetesen igyekszünk minél többet találkozni veletek, és a legjobb koncerteket adni 2009-ben is.

A fentiekben felsoroltak miatt a szokásosnál is nagyobb hangsúlyt fektetünk az Egyensúly turnéra. Ahol csak lehet, igyekszünk még látványosabbá, és minőségibbé tenni lemezbemutató országjárás koncertjeit. Minden eddiginél hosszabb műsorral készülünk, amiben a friss dalok mellet természetesen a kihagyhatatlan kedvencek is helyet kaptak.

A turnét két hangulatos klubkoncerttel nyitjuk majd meg. Az első február 20-i Gödöllői koncert sok szempontból exkluzívnak mondható, hiszen ezen a bulin csendülnek majd fel először élőben az Egyensúly dalai, és a gitárosunk, Ádám sideprojektje, az Adam's Family is ezen az estén adja első koncertjét. Ezen kívül a Mi koncertünk után sem ér véget a szórakozás, hiszen egy titkos meglepetés vendég is fellép utánunk. A zenekar nevét természetesen csak a helyszínen áruljuk el, de eléggé valószínű, hogy örülni fogtok az ajándék bulinak. A másnapi székesfehérvári bulira tehát már biztosan formába lendülünk, és végre rászabadulunk az országra:-)!!!

Nagyon várjuk már a turnét, és reméljük, hogy Ti is!!!!
Találkozzunk!!!!
Addig is a legjobbakat kívánjuk!

A Depresszió zenekar"

Szólj hozzá!

Címkék: hírek depresszió sonny


A bejegyzés trackback címe:

https://karcolat.blog.hu/api/trackback/id/tr63934026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása