HTML

Karcolat Metal Magazin

Metal és rock webzine minden földi jóval.

Koncertfotók

Címkék

Címkefelhő

2009.01.13. 12:45 sonny

[AJÁNLÓ] 1. Budapesti Hard Rock Farsang

1. Budapesti Hard Rock Farsang: Bulizd át az éjszakát a H.A.R.D.-al

Február 13-án kerül megrendezésre a belváros szívében, a Blues Alley színpadán, az 1. Budapesti Hard Rock Farsang, amelynek fő attrakciója a tavaly, külföldön is nagy sikereket elért H.A.R.D. zenekar koncertje - itt mutatkozik be élőben először a jelenlegi felállású csapat, és a Traveler album legjobb dalain kívül új, eddig még nem hallott dalokat is eljátszanak!

A bemelegítésért két fiatal tehetséges csapat a The Next és a Triple 8 felel.

Az est további két vendége, akik meglepetésekkel készülnek, Lőrincz Károly a Whitesnake Tribute zenekarból és Noa Rock a Lovegun csapatából. A koncertek után a zenekarok tagjai együtt buliznak a közönséggel hajnalig. Az 1. Budapesti Hard Rock Farsang szervezői a világ gazdasági válságát figyelembe véve nem szednek belépő díjat, vagyis a koncert ingyenes.

1.Budapesti Hard Rock Farsang
H.A.R.D.
The Next
Triple 8
Vendégek: Lőrincz Károly és Noa Rock
2009. 02. 13.
Blues Alley 18h.
A Belépés ingyenes!

Szólj hozzá!

Címkék: ajánló hard sonny the next triple 8


A bejegyzés trackback címe:

https://karcolat.blog.hu/api/trackback/id/tr19874693

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása