HTML

Karcolat Metal Magazin

Metal és rock webzine minden földi jóval.

Koncertfotók

Címkék

Címkefelhő

2008.12.23. 08:34 sonny

Blind Myself - időjárásjelentés

"Először is szeretnénk köszönetet mondani mindenkinek, aki voksolt ránk az amerikai MTV2 legjobb 2008-as metal videóinak szavazásán.
Teljesen esélytelenül indultunk a több, mint 100 videó között, de meglepetésre a Lost In Time klipje az olvasói lista 18. helyéig jutott!!!!! Köszönjük!!!
A Headbangers Ball szerkesztőségi listáján pedig, az előkelő 15. helyen végeztünk. Ez a helyezés egy komoly kiadó háttérmunkája nélkül szinte elképzelhetetlen, szóval nagyon büszkék vagyunk. Még egyszer köszönet Gróf Balázsnak a klip elkészítéséért, szerintem ő sem gondolta, hogy ilyen komoly sikereket érünk el vele.
Az első 25 kiemelt klip listáját itt találhatjátok:

Stúdió hírek:
Folytatódnak az 5. Blind lemez munkálatai a Bakery Stúdióban. Jelenleg az éneklés zajlik Varga Zoltánnal. A hangzásért pedig Bodnár Péter (Blind Myself basszusgitáros) felel.
A lemez két nyelven kerül majd forgalomba. Megjelenés: március elején.
A lemez magyar címe BUDAPEST, 7 FOK, ESŐ lesz.

Koncertek:
12/27 Gyomaendrőd - Apollo
02/28 Debrecen
03/13 Budapest - Dürer
"

Szólj hozzá!

Címkék: hírek blind myself sonny


A bejegyzés trackback címe:

https://karcolat.blog.hu/api/trackback/id/tr77837934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása