HTML

Karcolat Metal Magazin

Metal és rock webzine minden földi jóval.

Koncertfotók

Címkék

Címkefelhő

2008.12.09. 15:04 sonny

Lesz-e Brides of Destruction reunion?

...kérdezték London LeGrandtől, aki a 2002 és 2005 között turnézó supergroup énekese volt. "Lehetséges - válaszolta - de csak akkor lenne értelme, ha Nikki Sixx újra az ügy mögé állna. Hatalmas része volt az egészben, és ezt szerintem ő is így érzi. (...) Nem egészen vagyok benne biztos, hogy ez megtörténik, bár a telefonszámom ugyanaz, ha a régiek közül bárki úgy érzi, hogy folytatná, csak egy szavába kerül."

A Brides of Destructionben anno megfordult többek között Ginger (The Wildhearts), John Corabi (The Scream, ex-Mötley Crüe, ESP), Tracii Guns (L.A. Guns, GN'R) valamint Nikki Sixx, a Mötley főnöke. A banda három éve alatt a népvándorlás folyamatos volt, és két lemez után bele is álltak a földbe. Aki esetleg nem ismeri őket, az hallgassa meg a Shut the Fuck Upot nyomban!

Szólj hozzá!

Címkék: hírek sonny brides of destruction


A bejegyzés trackback címe:

https://karcolat.blog.hu/api/trackback/id/tr45813152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása