HTML

Karcolat Metal Magazin

Metal és rock webzine minden földi jóval.

Koncertfotók

Címkék

Címkefelhő

2008.11.27. 12:13 sonny

Bruce Kulick - szólólemez nagy nevekkel

John Corabi (Mötley Crüe, Ratt, The Scream, ESP, Union, stb.) is szerepelni fog Bruce Kulick (KISS, Grand Funk Railroad, stb.) gitáros jövőre megjelenő, egyelőre BK3 munkacímen futó szólólemezén. Az anyag egyébként már évek óta készül, pontos megjelenési időpontja továbbra sincs, ám maga Kulick mester is elképzelhetőnek tartja a 2009-es évbeni megjelenés betartását. Pletykák szerint a némely dalokon Gene Simmons (KISS) és Tobias Sammet (Edguy, Avantasia) is megcsillogtatja zsenijét.

Corabi és Kulick egyébként jövőre újra együtt turnézik az Eric Singer Project égisze alatt, ha a híreknek hinni lehet, akkor először Európában, majd valamikor az év vége felé az Egyesült Államokban.

Szólj hozzá!

Címkék: hírek sonny bruce kulick


A bejegyzés trackback címe:

https://karcolat.blog.hu/api/trackback/id/tr38791151

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása