HTML

Karcolat Metal Magazin

Metal és rock webzine minden földi jóval.

Koncertfotók

Címkék

Címkefelhő

2008.11.19. 09:05 sonny

[AJÁNLÓ] Tues-Die

Tues-Die: Sinister Trail Park Magic - CiLiCE - A.W.S.

December másodikán a Trafó Bár Tangó két nemzetközi és egy hazai csapat fellépésével nyitja az év utolsó hónapját.

A kanadai SINISTER TRAIL PARK MAGIC stílusa az experimental/rock kategóriájába sorolható, keveredik benne a Melvins és Bad Religion mellett számos más stílus is, melyet a meghallgatáskor mindenki hallani fog. A „Nowhere – Now Here Tour” Európa-turné keretében a fővárosba látogató négytagú csapat zenéjére tökéletesen illik az „eklektikus” jelző, hiszen a fent említetteken kívül a klasszikus rock/metal, az avantgard, a posztmodern minimalizmus és a pszichedelikus elemek is érdekes módon keverednek a dalaikban. Mondták már róluk, hogy ők a XXI. században a Beatles és Pink Floyd elegye, melynek eldöntését mindenkinek a saját megítélésére bízzuk.

Fontos infó és jó hír ezen kívül, hogy egy magyar banda is elkíséri őket a november 20-án, Szlovákiában startoló, 25 állomásos európai körúton: a nemrégiben új lemezzel (Our Island – Our Empire) és klippel (Hocus-Pocus) jelentkező és egy friss hanggal, Molnár Bálint énekessel újra maximális lendülettel működő Insane. Az alábbi linkre kattintva megnézhettek egy videót a STPM egyik koncertjéhez kapcsolódóan, december elején pedig a Trafóban láthatjátok őket két másik csapat társaságában.

A holland progresszív rock/metal CiLiCe a Dillinger Escape Plan, a Meshuggah és Mike Patton nagy rajongója, ami azonnal egyértelművé válik, ha valaki belefülel a myspace oldalukon található nótákba. A csapat nem először jár nálunk, idén nyáron a Torture Squad társaságában léptek fel. Jelenleg egy EP-vel rendelkeznek, de hamarosan (2009 februárjában) megjelenik az első nagylemezük, a PMM Records gondozásában.

A hazai fellépő, az estét nyitó A.W.S. zenekarról annyiszor elmondtuk már, hogy a hazai zenei élet jövendőbeli slágeres rock csapatáról van szó, hogy remélhetőleg mindenkinek beugrik minimum az Afterparty vagy a Faithless című nótájuk, akár a myspace, akár egy-egy koncert kapcsán.

 
Tues-Die: Sinister Trailer Park Magic – CiLiCe – A.W.S.
 

Hely: Trafó Bár Tangó, IX. kerület, Liliom u. 41.

Idő: 2008.12.02., péntek
Start: 20:00
Belépő: 800 HUF
 
 
 

 

Szólj hozzá!

Címkék: ajánló sonny tues die


A bejegyzés trackback címe:

https://karcolat.blog.hu/api/trackback/id/tr56777257

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása