HTML

Karcolat Metal Magazin

Metal és rock webzine minden földi jóval.

Koncertfotók

Címkék

Címkefelhő

2008.11.07. 07:40 sonny

Guns N' Roses - előrendelhető demokrácia

Másfél évtizednyi huzavona, tagcserék végtelen sorozata, ígérgetések, elmaradások, botrányok, halasztások tengere után a Guns N' Roses nevet viselő Axl Rose és zenészeinek társulata végül 2008 november 23-án jut el arra a nagyon rég várt pontra, hogy megjelentetheti Chinese Democracy című lemezét.
E hónap kilencedikétől már előrendelhető lesz az album a Best Buy-on és az iTunes-on keresztül, bár ez országunkra nem vonatkozik. Andy Gould és Irving Azoff, a Guns két menedzsere a megjelenést követően hatalmas, világméretű kampányt ígér, olyat, amilyet még a nem látott a világ a rockzene nem éppen unalmas fél évszázada során.
A Chinese Democracy 14 új dalt fog tartalmazni. Korábban Sebastian Bach (ex-Skid Row), aki maga is szerepel a lemezen, úgy nyilatkozott, hogy legalább még két lemezre való nóta lapul Axl tarsolyában, és ő személy szerint el tudná képzelni, hogy a következő lemez 2012 környékén megjelenhessen.

Végezetül itt egy videó: Amerikában, a Saturday Night Live szüneteiben ment ez a Guns-reklám, több millió háztartásban.

Szólj hozzá!

Címkék: hírek guns n roses sonny


A bejegyzés trackback címe:

https://karcolat.blog.hu/api/trackback/id/tr69755185

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása