HTML

Karcolat Metal Magazin

Metal és rock webzine minden földi jóval.

Koncertfotók

Címkék

Címkefelhő

2008.10.21. 15:53 sonny

Buckcherry - új klipp

A kaliforniai Buckcherry új videoklippje, a Rescue Me éppen tegnap debütált világszerte. A nóta a zenekar szeptemberben kiadott Black Butterfly című lemezéről származik, ami odaát Amerikában rendkívül nagy sikert aratott a megjelenést követően, csak az első héten 47 ezer példány talált gazdájára.
A bandát nem ismerők kedvéért: a Buckcherry 1995-ben alakult Josh Todd és Keith Nelson vezetésével, első lemezük - ami a zenekar nevét viseli - pedig 1999-ben jelent meg. Miután turnéztak egy jót Lenny Kravitz és az AC/DC társaságában, 2001-ben hozakodtak elő a Time Bomb című albummal. Egy évre rá különböző okok miatt szétszéledtek, de Josh és Keith később újra együtt zenéltek, ekkor a Guns N' Roses soraiból ismert Slash, Duff McKagan és Matt Sorum társaságában - kis híján részesei lettek az akkortájt formálódód Velvet Revolvernek. Ez sajnos vagy szerencsére nem következett be, helyette viszont új társakat kerestek, és 2005-ben a Buckcherry ismét aktív volt. 2006-ban megjelent 15 címmel a negyedik, visszatérő anyag, amit természetesen masszív turnézás követett. Idén nyáron újabb rajongók százezrei ismerhették meg a nevüket, ugyanis részt vehettek a Mötley Crüe Crüe Fest elnevezésű utazó cirkuszában.

Szólj hozzá!

Címkék: hírek sonny buckcherry


A bejegyzés trackback címe:

https://karcolat.blog.hu/api/trackback/id/tr41724821

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása