HTML

Karcolat Metal Magazin

Metal és rock webzine minden földi jóval.

Koncertfotók

Címkék

Címkefelhő

2008.10.13. 18:29 sonny

Dark Funeral - DVD érkezik

A svéd black metalos Dark Funeral második DVD-je, az Attera Orbis Terrarum - Part II. október 20-án jelenik meg a Regain Recordsnál. Tartalma két teljes koncertfelvétel a 2006-os Dél-amerikai turnéról, az egyiket a Buenos Aires-i El Teatróban rögzítették öt kamerával, míg a másikat Sao Paulóban, Brazíliában, mégpedig hat kameraállásból. A bónusz anyagok között rengeteg fotót találhatunk majd a Dark Funeral 1997 és 2007 közötti Észak-amerikai turnéiról, valamint a 2003 és 2006 közötti Dél-amerikai bulijairól. A három korong mellé jár majd egy A3-as méretű poszter a zenekar tagjairól.
A srácok jelenleg a 2005-ös Attera Totus Sanctus lemez folytatását készítik gőzerővel, az egyelőre címtelen album 2009 folyamán fog megjelenni. Addig is nézzétek meg a rég várt DVD trailerét, valamint leendő borítóját. Videó itt, ha nem indul.

Szólj hozzá!

Címkék: hírek sonny dark funeral


A bejegyzés trackback címe:

https://karcolat.blog.hu/api/trackback/id/tr7711958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása