HTML

Karcolat Metal Magazin

Metal és rock webzine minden földi jóval.

Koncertfotók

Címkék

Címkefelhő

2008.09.26. 11:39 sonny

Doro - szülinap neves vendégekkel

Doro Pesch, az 1983-ban alakult Warlock egykori énekesnője profi zenei karrierjének 25-ik évfordulóját egy nem mindennapi nagyszabású koncerttel fogja megünnepelni december 13-án a düsseldorfi ISS Dome-ban. Saját szólózenekara mellett fellép a Leaves' Eyes és az Arch Enemy, valamint egyetlen koncert erejéig a Warlock, mégpedig a legsikeresebb, 1986-os felállással. Rajtuk kívül Doro meghívott egy rakás híres vendéget, ők a következők lesznek:

Tarja Turunen (ex-Nightwish)
Warrel Dane (Nevermore, ex-Sanctuary)
Bobby "Blitz" Ellsworth (Overkill)
Udo Dirkschneider (U.D.O., ex-Accept)
Axel Rudi Pell
Sabina Classen (Holy Moses)
Floor Jansen (After Forever)
KRYPTERIA
SALTATIO MORTIS
BENEDICTUM

A jeles ünnep alkalmából egy különleges kislemez is megjelenik Celebrate (The Night Of The Warlock) címmel. Ezen az alábbi dalok kapnak helyet:

01. Celebrate (feat: Doro + fans)
02. Celebrate (feat: Doro + Biff [SAXON])
03. Celebrate (feat: Doro + Angela [ARCH ENEMY), Sabina [HOLY MOSES), Veronica [BENEDICTUM), Liv Kristine [LEAVES' EYES), GIRLSCHOOL and Floor [AFTER FOREVER])
04. Rescue Me (non-album version)
05. Night Of the Warlock (single version)

Mindez október 31-én jelenik meg Németországban, Európa többi részén pedig november 3-án kerül a piacra. A jubileumi koncert plakátja a következő lesz:

Szólj hozzá!

Címkék: hírek sonny doro


A bejegyzés trackback címe:

https://karcolat.blog.hu/api/trackback/id/tr84682578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása